Desklab: Η καλύτερη οθόνη παιχνιδιών 2022

0
Desklab: Η καλύτερη οθόνη παιχνιδιών 2022

Είτε είστε παίκτης υπολογιστή είτε κονσόλας, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια φορητή οθόνη για να βελτιώσετε την εμπειρία σας. Η επιπλέον οθόνη μπορεί να σας βοηθήσει να επικρατήσετε σε ανταγωνιστικά παιχνίδια και να κάνει τις συνεδρίες σας πιο καθηλωτικές.

Ωστόσο, η εύρεση της σωστής φορητής οθόνης μπορεί να είναι δύσκολη καθώς υπάρχουν πολλά διαθέσιμα προϊόντα. Για να περιορίσουμε την επιλογή, θα παρουσιάσουμε μια κριτική Desklabσυχνά θεωρείται το καλύτερη οθόνη παιχνιδιών του 2022. Ακολουθεί μια ανάλυση των κρίσιμων χαρακτηριστικών του.

Κορυφαία ποιότητα εμφάνισης στον κλάδο

Μόνο το καλύτερη οθόνη παιχνιδιών μπορεί να κάνει τα βιντεοπαιχνίδια σας πιο ρεαλιστικά και Desklab ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Αυτό το μοντέλο 4K βελτιώνει την ευκρίνεια και το βάθος των χαρακτήρων και του φόντου σας, ενώ σας βυθίζει με ακριβή χρώματα. Επιπλέον, τα επιπλέον pixel βοηθούν στη δημιουργία πιο καθαρών εικόνων.

Ένα άλλο υπέροχο πράγμα σχετικά με την οθόνη είναι η αλήθεια Οπίσθιος φωτισμός LED για να ενισχύσετε τη φωτεινότητα αυτού Οθόνη gaming 4K. Υποστηρίζεται από μια βολική αναλογία αντίθεσης (1200:1), εμποδίζει τα παιχνίδια σας να γίνουν πολύ φωτεινά ή πολύ αμυδρά.

Βελτιστοποιημένη φωτεινότητα και χρόνος απόκρισης για παιχνίδια

Ενας αλλος λογος Desklab θεωρείται ως το καλύτερη φορητή οθόνη παιχνιδιών είναι η εξαιρετική του φωτεινότητα. Η οθόνη είναι δύο φορές πιο φωτεινή από τις περισσότερες άλλες οθόνες, καθιστώντας την ιδανική για διάφορες συνθήκες. Εκτός από το να παίζετε στο σκοτάδι, θα πρέπει να μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια στο φως της ημέρας χωρίς προβλήματα.

Η συμπλήρωση της ανάλυσης, του οπίσθιου φωτισμού LED και της εκπληκτικής φωτεινότητας είναι ο ελάχιστος χρόνος απόκρισης. Σε μόλις 10 χιλιοστά του δευτερολέπτου, ανταγωνίζεται πολλούς φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές. Ως αποτέλεσμα, οι συνεδρίες παιχνιδιού σας θα είναι χωρίς καθυστέρηση, επιτρέποντάς σας να ξεπεράσετε τους εχθρούς σας.

Απαραίτητη προστασία ματιών

Οι περιστασιακοί παίκτες είναι γενικά λιγότερο επιρρεπείς στην καταπόνηση των ματιών, κάτι που δεν ταιριάζει στους μανιώδεις χρήστες. Ευτυχώς, Desklab συμβάλλει στην άμβλυνση αυτού του κινδύνου με ένα ισχυρό φίλτρο χαμηλού τρεμούλιασμα, αντιθαμβωτικό και χαμηλού μπλε φωτός. Προστατεύει τα μάτια σας από ζημιές κατά τη διάρκεια εκτεταμένων συνεδριών, επιτρέποντάς σας να παίζετε με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μετατρέποντας το smartphone σας σε μια ισχυρή συσκευή παιχνιδιού

Τα smartphone τελευταίας τεχνολογίας μπορούν να υποστηρίξουν απαιτητικά βιντεοπαιχνίδια, αλλά μπορεί να είναι ανεπαρκή λόγω της μικρής τους οθόνης. Κατά συνέπεια, η απόδοσή σας πέφτει κατακόρυφα, αλλά μπορείτε να λύσετε αυτό το πρόβλημα με Desklab.

Αυτό το gadget σάς προσφέρει μια εμπειρία παιχνιδιού πλήρους μεγέθους στο Android ή το iPhone σας, κάνοντάς το να αισθάνεστε σαν υπολογιστής. Απλώς συνδέστε το με USB και τα αγαπημένα σας παιχνίδια θα ζωντανέψουν σε μια κρυστάλλινη οθόνη 4K 15,6 ιντσών.

Υποστήριξη ακόμη περισσότερων συσκευών

Το smartphone σας δεν είναι το μόνο gadget που είναι συμβατό με αυτήν τη φορητή οθόνη. Αντίθετα, μπορείτε να το συνδυάσετε με σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή, επειδή είναι ένα καθολικό μοντέλο. Εκτός από tablet και επιτραπέζιους υπολογιστές, λειτουργεί εξαιρετικά και με το Xbox, το PS4 και το Nintendo Switch.

Η συμβατότητα της οθόνης επεκτείνεται και σε πολλά λειτουργικά συστήματα. Είτε είστε χρήστης Windows, iOS ή Linux, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να συνδεθείτε σε αυτό το προϊόν.

Ευκολία

Οι επιτραπέζιοι υπολογιστές μπορούν να υποστηρίζουν βιντεοπαιχνίδια επόμενης γενιάς χωρίς προβλήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι τέλειοι. Η κινητικότητα είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημά τους, που σας περιορίζει σε μία μόνο τοποθεσία. Αλλά αυτό δεν θα είναι πρόβλημα Desklab στο πλευρό σου.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το gadget είναι συμβατό με πολλές φορητές συσκευές, όπως φορητούς υπολογιστές, smartphone και tablet. Μπορείτε να τα μεταφέρετε οπουδήποτε με τη φορητή οθόνη σας και να τα συνδέσετε μέσα σε δευτερόλεπτα για να απολαύσετε κάποια δράση άντλησης αίματος.

Ελάχιστες απαιτήσεις εγκατάστασης

Πολλές φορητές οθόνες είναι εφιάλτης για εγκατάσταση. Συνήθως απαιτούν μυριάδες καλώδια και προσαρμογείς που εμποδίζουν δραστικά τη φορητότητά τους.

Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει με το καλύτερη οθόνη gaming 4K. Χρειάζεται μόνο να συνδέσετε τη συσκευή σας με USB-C και το παιχνίδι σας θα είναι έτοιμο αμέσως. Δεν εμπλέκεται λογισμικό βαρέως τύπου ή πρόσθετο, διασφαλίζοντας απρόσκοπτη εγκατάσταση.

Δυνατότητες φόρτισης

Το παιχνίδι με μια φορητή οθόνη μπορεί να καταναλώσει γρήγορα την μπαταρία της συνδεδεμένης συσκευής. Εάν δεν υπάρχει πρίζα, απλώς συνδέστε την σε αυτήν την οθόνη 4K. Θα φορτίσει το gadget σχετικά γρήγορα, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε να παίζετε.

Ενσωματωμένα ηχεία υψηλής ποιότητας

Καμία περίοδος παιχνιδιού δεν ολοκληρώνεται χωρίς ικανοποιητικό ήχο. Η στιβαρή οθόνη 4K ικανοποιεί αυτήν την απαίτηση με διπλά ηχεία Hi-Fi. Παράγουν καθαρούς ήχους για να σας βυθίσουν πλήρως κατά την ανατίναξη των εχθρών ή την εξερεύνηση συναρπαστικών κόσμων. Ωστόσο, μπορείτε να μεταφέρετε τον ήχο στο επόμενο επίπεδο συνδέοντας τα ακουστικά σας.

Απλές αλλά αποτελεσματικές τροποποιήσεις

Οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις δεν ταιριάζουν πάντα με τις προτιμήσεις παιχνιδιού σας. Οι κατασκευαστές αυτής της φορητής οθόνης αναγνώρισαν αυτό το πρόβλημα και ενσωμάτωσαν διάφορες επιλογές προσαρμογής. Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε την ένταση, την αντίθεση, τη φωτεινότητα και την ευκρίνεια για να βελτιστοποιήσετε τις συνεδρίες σας. Μπορείτε να προσπελάσετε χειροκίνητα για επιπλέον ευκολία.

Προϊόν τεχνολογίας κορυφαίας ποιότητας

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί Desklab διαφημίζεται ως η καλύτερη φορητή οθόνη για παιχνίδια του 2022. Η οθόνη συνδυάζει μια μεγάλη γκάμα ισχυρών χαρακτηριστικών, όπως ανάλυση 4K, οπίσθιο φωτισμό LED, εξαιρετική φωτεινότητα και προστασία των ματιών. Επιπλέον, το προϊόν είναι συμβατό με μια ποικιλία προϊόντων και η τοποθέτησή τους είναι ένα cakewalk.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη φορητή οθόνη, ρίξτε μια ματιά www.desklabmonitor.com.

Leave a Reply