7 Emoji που σημαίνουν το αντίθετο από αυτό που σκέφτονται οι άνθρωποι

0
7 Emoji που σημαίνουν το αντίθετο από αυτό που σκέφτονται οι άνθρωποι

Τα emoticon έγιναν η γλώσσα των εικονικών μηνυμάτων. Είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Gen Z και οι millennials επικοινωνούν χωρίς να γίνονται άβολοι. Είπαν ότι είναι εύκολο να το μεταφέρεις καθώς εκφράζει και τα συναισθήματά σου. Υπάρχουν emoticons όπως smiley, λυπημένος, συνοφρυωμένος και έκπληκτος.

Επίσης, υπάρχουν και άλλα σύμβολα, όπως το άπειρο emoji, σήματα και προειδοποιητικά σήματα. Οι άνθρωποι πλέον μπορούν να αντικαταστήσουν τις λέξεις με εικόνες μέσω emojis. Αναβαθμίζει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες που δημιουργούν καλές σχέσεις με τους ανθρώπους.

Ωστόσο, θα σας βοηθούσε να προσέχετε ότι τα emoji έχουν πολλές σημασίες. Υπάρχουν emoji για τρόφιμα, αντικείμενα, πινακίδες και άλλες συνδηλώσεις. Θα μπορούσε να εξαπατήσει κάποιον χωρίς να γνωρίζει το πραγματικό νόημα του. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να βλέπετε αυτά τα emoji. Φυσικά, δεν θέλετε να εμπλακείτε σε κανένα πρόβλημα! Μην ανησυχείτε άλλο γιατί αυτός είναι ο στόχος αυτού του άρθρου.

7 emoji που σημαίνουν το αντίθετο από αυτό που σκέφτονται οι άνθρωποι

1. Αυθάδης Emoji “Manicure” 💅

Οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν συχνά για να αναπαραστήσουν στιγμές φαντασίας ή «spice girls». Μπορεί επίσης να είναι ένα emoji για να αναδείξει το εκθαμβωτικό ντύσιμο της ημέρας ενός κοριτσιού. Η διάθεση κάθε ντίβας που νιώθει υπέροχα ενώ στεγνώνει τα νύχια της. Αλλά, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε αυτό το emoji ως απάντηση.

Χαρακτηρίζει την αυθάδη γυναίκα μέσα σου! Χρησιμοποιήστε αυτό για να απαντήσετε ότι δεν σας ενοχλεί κάτι που είπε κάποιος για εσάς. Είναι σαν να λες, δεν χάνεις χρόνο σε ανθρώπους που δεν αξίζουν τον χρόνο σου.


2. Τα Χέρια που Χτυπάνε 👏

Θα ξέρετε ότι χτυπάει παλαμάκια με μια μόνο ματιά του. Εκφράζει ευγνωμοσύνη ή εκτίμηση. Μερικοί χρησιμοποιούν αυτό το emoji για να δείξουν υποστήριξη και να αναγνωρίσουν την εξαιρετική δουλειά κάποιου.

Ωστόσο, αν δείτε αυτό το emoji να παρεμβάλλεται ανάμεσα σε κάθε λέξη σε μια πρόταση, υπογραμμίζει κάτι. Ένα emoji χεριών που χτυπάνε παλαμάκια υποδηλώνει ένα δυνατό σημείο σε μια ανάρτηση επιχειρημάτων. Βλέπεται συχνά στα φόρουμ του Twitter.


3. The Interesting GOAT Emoji 🐐

Βλέπετε κατσίκες στα social media σας; Δεν πατιέται τυχαία γιατί έχει σκοπό. Θα εκπλαγείτε που έχει νόημα! Αντιπροσωπεύει το ακρωνύμιο του Greatest Of All Time. Τέλεια, έτσι δεν είναι; Έτσι, την επόμενη φορά που θα το δείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δώστε συγχαρητήρια σε κάποιον! Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως αναγνώριση για την εξαιρετική δουλειά που κάνατε!


4. Τα χέρια που προσεύχονται ή χειρονομία υψηλών πέντε 🙏

Θα βλέπετε συχνά αυτό το emoji σε υπουργικές αναρτήσεις. Μερικοί το χρησιμοποιούν όταν οι άνθρωποι έχουν ελπιδοφόρες επιθυμίες. Για άλλους, το βλέπουν ως σύμβολο των πέντε ψηλών, καθώς δύο άτομα αγγίζουν τα χέρια. Ωστόσο, το νόημα είναι διαφορετικό από αυτό που νομίζετε. Ονομάζεται emoji με διπλωμένα χέρια.

Προέρχεται από την ιαπωνική κουλτούρα, παραπέμποντας στην ευγνωμοσύνη. Αυτό είναι το τέλος του επιχειρήματος, και δεν είναι ένα emoji που προσεύχεται ούτε ένα σύμβολο των πέντε. Είναι μια χειρονομία των Ιαπώνων που δείχνουν σεβασμό. Πρέπει επίσης να το μάθετε από αυτούς!


5. The Money With Wings 💸

Θα βλέπετε συχνά αυτό το emoji όταν κάποιος αυξάνει τον μισθό του. Συνοδεύεται από μια τσάντα για ψώνια και ένα emoji με το σύμβολο του δολαρίου. Θα μπορούσε να είναι ότι ο κοινωνικός φίλος σας ορειβάτης δημοσιεύει με αυτό το emoji. Ωστόσο, τα χρήματα δεν πετούν προς το μέρος σας.

Αντίθετα, έχει μια αρνητική χροιά, που σημαίνει απώλεια χρημάτων. Αντιπροσωπεύει ότι είσαι σπασμένος και δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να ντρέπεσαι. Σίγουρα όλοι μπορούν να συσχετιστούν με αυτήν την κατάσταση. Την επόμενη φορά, όταν θα χρησιμοποιήσετε χρήματα με wings emoji, ίσως κάποιος φίλος μπορεί να σας δανείσει μερικά.


6. Γυναίκα που γυρίζει τα μαλλιά της 💁‍♀️

Αν ρίξετε μια ματιά σε αυτό το emoji, της γυρίζει τα μαλλιά. Είναι μια απάντηση σε αυθάδεια, σαρκαστικά μηνύματα. Όταν δεν θέλετε να πληκτρολογήσετε “Ξέρω καλά” ή “DUH!” Ωστόσο, αυτό το emoji ονομάζεται στην πραγματικότητα Γυναίκα Γραφείου Πληροφοριών. Τα χέρια της κρατούσαν κάτι και τη ρώτησε πώς θα μπορούσε να τη βοηθήσει.

Για να αποφύγετε οποιονδήποτε κίνδυνο προσβολής ή σύγχυσης του κοινού σας, θα θέλατε να τον αποτρέψετε στις πωλήσεις email και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης


7. The Hushed Emoji 😯

Βλέπετε συχνά αυτό το emoji με εκπληκτικό περιεχόμενο. Συνήθως λαμβάνεται ως ήπιος ενθουσιασμός ή σοκ. Ωστόσο, τα ανασηκωμένα φρύδια και το μικρό ανοιχτό στόμα σημαίνουν σιωπή από ανησυχία ή διόρθωση. Είσαι έκπληκτος? Ωχ! Μην εφαρμόζετε αυτό το emoji. Είναι ένα emoji που σιγοκαίει και όχι για έκπληξη.

Την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε τη βιβλιοθήκη. Χρησιμοποιήστε το shushing emoji! Μην ξεχνάτε να διατηρείτε το κινητό σας σε αθόρυβη λειτουργία. Δεν θέλετε να σας αποσιωπήσει ο βιβλιοθηκάριος του σχολείου σας.


Με λίγα λόγια…

Το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας μέσω emojis είναι αποδεκτό αυτές τις μέρες. Είναι το σημείο όπου συνδέεστε και αισθάνεστε με τον φίλο συνομιλίας σας. Τα social media είναι ένας τεράστιος κόσμος με διαφορετικές απόψεις, απόψεις και ζωές. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να καταλάβετε για να αποφύγετε συγκρούσεις που μπορεί να καταστρέψουν μια σχέση.

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να κατανοήσετε καλύτερα αυτά τα emoji. Μείνετε συνδεδεμένοι και αληθινοί! Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε το EmojiGuide.com. Καλή μάθηση!

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply