7 εκπληκτικά κρυφά χαρακτηριστικά iPhone που δεν γνωρίζατε

0
7 εκπληκτικά κρυφά χαρακτηριστικά iPhone που δεν γνωρίζατε

Γνωρίζατε ότι το iPhone σας μπορεί να κάνει περισσότερα από όσα διαβάσατε στο εγχειρίδιο και σε πολλές κριτικές;

Φυσικά, είχατε μια προαίσθηση ότι θα μπορούσε να κάνει περισσότερα. Ωστόσο, ορισμένα χαρακτηριστικά είναι κρυμμένα και η Apple δεν μιλάει πολύ για αυτά. Αλλά είναι διαθέσιμα και τόσο δροσερά.

Εκτός από το να μην εξαντλείται η μπαταρία του iPhone σας, υπάρχουν κρυφοί τρόποι για να κάνετε το iPhone σας πιο προσωπικό, να χειρίζεστε ενοχλητικές εργασίες όπως διαγραφή επαφών και κάνε πολλά περισσότερα. Εδώ είναι επτά κρυφά χαρακτηριστικά των iPhone. Ελέγξτε τα. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα δείξετε στους φίλους σας.

Σύρετε και αποθέστε εικόνες μεταξύ των εφαρμογών

Αν θέλατε να μοιράζεστε εικόνες μεταξύ εφαρμογών στο iPhone σας, έπρεπε να περάσετε από πολλά δυσκίνητα βήματα. Η ταυτόχρονη κοινή χρήση πολλών εικόνων μεταξύ εφαρμογών ήταν ενοχλητική. Αλλά υπάρχει ένας λιγότερο ενοχλητικός τρόπος για να το κάνετε.

Απλώς πατήστε παρατεταμένα την εικόνα και σύρετέ την στην επιθυμητή εφαρμογή. Εάν θέλετε να μοιραστείτε πολλές φωτογραφίες, απλώς πατήστε παρατεταμένα σε μία, πατήστε και επιλέξτε τις άλλες και αφήστε τις στην εφαρμογή που θέλετε. Αυτό το τέχνασμα λειτουργεί επίσης όταν θέλετε να μοιραστείτε διευθύνσεις URL. Πατήστε κρατήστε πατημένο και σύρετέ το στη νέα εφαρμογή.


Επεξεργασία ζωντανών φωτογραφιών

κρυφές συμβουλές iphone για επεξεργασία ζωντανών φωτογραφιών

Παλαιότερα μπορούσατε να τραβήξετε μερικά καρέ βίντεο γύρω από στατικές εικόνες για να δημιουργήσετε μια αίσθηση “κινούμενες φωτογραφίες”. Τώρα μπορείς να το πάρεις μια βαθμίδα ψηλότερα. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτές τις ζωντανές φωτογραφίες όπως κάθε άλλη φωτογραφία. Μπορείτε να περικόψετε, να αλλάξετε το μέγεθος, να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα και τον τόνο και να αλλάξετε το χρόνο της “κινούμενης φωτογραφίας”. Είναι σαν να μεταμορφώνεσαι από τον Μάγο του Οζ στον Χάρι Πότερ.


Απενεργοποιήστε τα απτικά

Τα περισσότερα smartphone (συμπεριλαμβανομένων των iPhone) έρχονται με ενεργοποιημένα τα απτικά. Αυτός είναι ο φωτισμός, το βουητό ή η δόνηση που κάνει το iPhone σας κάθε φορά που κάνετε κάτι σε αυτό. Είναι ο τρόπος του τηλεφώνου σας να σας δίνει σχόλια. Αλλά μπορεί να είναι ενοχλητικό. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να το αντέξετε. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Ήχοι και Απτικά. Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε το κουμπί.


Σηκώστε για να ξυπνήσετε

Η λειτουργία Touch ID του iPhone είναι εξαιρετικά γρήγορη και εξαιρετική. Αλλά μπορεί να γίνει ενοχλητικό όταν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να ελέγξετε την ώρα, το επίπεδο της μπαταρίας ή τυχόν νέες ειδοποιήσεις. Εάν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να ρίξετε μια κλεφτή ματιά στο iPhone σας, ενεργοποιήστε την προεπιλεγμένη λειτουργία Raise to Wake. Στη συνέχεια, κάθε φορά που σηκώνετε το iPhone, η αρχική οθόνη θα ανάβει και μπορείτε να ρίξετε μια γρήγορη ματιά στο τι είναι σημαντικό.

Μεταβείτε στις ρυθμίσεις > Οθόνη και φωτεινότητα > Εντοπίστε το κουμπί Αύξηση σε αφύπνιση και ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το.


Ελέγξτε τις φωτογραφίες σας ενώ βρίσκεστε στην εφαρμογή κάμερας

Μερικές φορές θα θέλατε να δείτε τις φωτογραφίες χωρίς να βγείτε από την εφαρμογή κάμερας. Η λειτουργία 3D Touch στο iPhone σας σας δίνει τη δυνατότητα να το κάνετε. Προηγουμένως, έπρεπε να πατήσετε τη μικρογραφία της τελευταίας σας φωτογραφίας (στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης σας ενώ βρίσκεστε στην εφαρμογή κάμερας) και να ανοίξετε τη συλλογή. Ωστόσο, με τη λειτουργία 3D Touch, μπορείτε να σκάσετε και να κρυφοκοιτάξετε.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι να αγγίξετε την τελευταία σας φωτογραφία, να αναδυθεί και να κάνετε κύλιση εμπρός και πίσω στις φωτογραφίες σας. Εάν το αφήσετε, το iPhone θα επιστρέψει στην εφαρμογή της κάμερας και εάν πατήσετε παρατεταμένα, θα μεταβεί στη συλλογή.


Ξεφορτωθείτε τις προεγκατεστημένες εφαρμογές

κρυφές συμβουλές για το iPhone

Ναί! Μπορείτε να απαλλαγείτε από τα Stocks και άλλες ενσωματωμένες εφαρμογές από το iPhone σας. Εφαρμογές όπως Stocks, Newsstand, Passbook, Compass και Tips είναι απαραίτητες. Η Apple πιθανώς έχει δεκάδες επιτακτικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να τους έχετε, αλλά μπορεί επίσης να είναι ενοχλητικός ακαταστασία στην οθόνη του iPhone σας. Μπορείτε να επιλέξετε να κρύψετε και αποκρύψτε τα, αλλά είναι μάλλον καλύτερα να τα ξεφορτωθείτε αν δεν χρειάζεστε ούτως ή άλλως αυτές τις εφαρμογές.

Απλώς πατήστε παρατεταμένα και αφαιρέστε την εφαρμογή. Μπορείτε να κάνετε λήψη και επανεγκατάσταση της εφαρμογής όποτε είστε έτοιμοι.


Παρακολουθήστε το iPhone σας χωρίς ρεύμα

Τέλος, η απώλεια του iPhone σας όταν η μπαταρία έχει εξαντληθεί μπορεί να είναι πολύ αγχωτικό. Ωστόσο, η εφαρμογή Find My διατηρεί το iPhone σας σε κατάσταση εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης που διατηρεί ενεργοποιημένες ορισμένες βασικές λειτουργίες παρακολούθησης. Όταν η μπαταρία του iPhone σας τελειώσει, δεν θα σβήσει τελείως. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο gadget της Apple για να παρακολουθείτε και να βρείτε το χαμένο σας iPhone.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply