5 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για Digital Nomads 2022

1
5 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για Digital Nomads 2022

Οι δωρεάν εφαρμογές για ψηφιακούς νομάδες είναι απαραίτητες στις μέρες μας. Σήμερα όλα λειτουργούν πιο γρήγορα, οι αποστάσεις είναι μικρότερες και όλα δείχνουν να είναι πιο εύκολα. Το Διαδίκτυο έχει πάρει πολλά από τους ώμους μας και έχει κάνει δυνατή την εξ αποστάσεως εργασία. Αλλά μερικές φορές είναι επίσης ένας μικρός λαβύρινθος στον οποίο μπορείτε εύκολα να χαθείτε ως ψηφιακός νομάδας. Για να αφαιρέσετε μέρος της δουλειάς σας στο εξωτερικό, έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς δωρεάν εφαρμογές για ψηφιακούς νομάδες. Για να μπορείτε να διατηρείτε μια επισκόπηση στην εφαρμογή και τη ζούγκλα του Διαδικτύου και να είστε πάντα καλά ενημερωμένοι, κινητοί και ευέλικτοι.

καλύτερες δωρεάν εφαρμογές digital nomad

Χάρτες Google

Για να αποκτήσετε αργότερα πρόσβαση στους αποθηκευμένους χάρτες των Χαρτών Google εκτός σύνδεσης, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την εφαρμογή και να πατήσετε το εικονίδιο μενού με τις τρεις γραμμές. Στη συνέχεια, επιλέξτε “Περιοχές εκτός σύνδεσης”. Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην επικεφαλίδα “Περιοχές εκτός σύνδεσης” και πατήστε “Ανάκτηση και διαχείριση όλων”. Παρεμπιπτόντως, στο ίδιο μενού μπορείτε επίσης να μετονομάσετε, να ενημερώσετε και να διαγράψετε τους αποθηκευμένους χάρτες σας. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το εικονίδιο μενού με τις τρεις τελείες στη δεξιά πλευρά του αποθηκευμένου χάρτη. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή «Μετονομασία», «Ενημέρωση» ή «Διαγραφή».

Εάν αυτό ακούγεται πολύ περίπλοκο, σας συνιστώ να δείτε το παρακάτω βίντεο Πώς να κάνετε στο YouTube:

Λάβετε υπόψη ότι οι Χάρτες Google εκτός σύνδεσης δεν λειτουργούν σωστά. Η συμβουλή μας: Εφόσον έχετε internet ενώ ξεκινήσατε την πλοήγηση, το GPS θα λειτουργεί καλά τότε, διαφορετικά θα πρέπει να προσανατολιστείτε μόνοι σας σύμφωνα με την τρέχουσα τοποθεσία σας χωρίς τις προτεινόμενες οδηγίες από τους Χάρτες Google.

Πρέπει επίσης να αναφέρουμε τις εξαιρετικές επιλογές για φιλτράρισμα για πράγματα που αναζητάτε. Δεν έχει σημασία αν είναι ήδη μια κατηγορία Χαρτών Google όπως Εστιατόρια, Μπαρ

Κατηγορίες Χαρτών Google

Η Αναζήτηση Χαρτών Google παρέχει επίσης χρήσιμες τοποθεσίες εάν δεν υπάρχει κατηγορία για την αναζήτησή σας, όπως χώρος εργασίας ή συνεργατική εργασία. Απλώς πληκτρολογήστε το στη γραμμή αναζήτησης στους Χάρτες Google στο τηλέφωνό σας και θα εκπλαγείτε από το πόσο ακριβή είναι τα αποτελέσματα!

Revolut

Ως διεθνής ταξιδιώτης, έχω μεγάλη εμπειρία με τις παραδοσιακές πιστωτικές κάρτες και με την Revolut Switzerland. Θέλετε να πληρώσετε λιγότερα και να πάρετε περισσότερα; Διαβάστε παρακάτω και θα σας πω πώς.

Η ανάληψη χρημάτων στο εξωτερικό μπορεί να είναι ακριβή – με λίγη προετοιμασία, μπορείτε να την αποφύγετε. Επειδή δεν χρειάζεται να είναι ακριβές οι χρεώσεις για πληρωμές στο εξωτερικό – σε λίγα λεπτά μπορείτε να πείτε αντίο στο υψηλό κόστος. Η εμπειρία μου με τη Revolut στο εξωτερικό δείχνει ότι εξοικονομούμε ένα τεράστιο ποσό χρημάτων σε σύγκριση με τις συμβατικές πιστωτικές κάρτες κάθε φορά που κάνετε μια αγορά στο εξωτερικό. Εάν ξοδεύετε 2.500 δολάρια το χρόνο στην Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο ή την Ελβετία, θα πληρώσετε περίπου 20 φορές λιγότερα με τη Revolut από ό,τι με μια παραδοσιακή πιστωτική κάρτα από μια μεγάλη τράπεζα.

Uber και Uber Eats

Πεινάτε αλλά δεν έχετε χρόνο να μαγειρέψετε κάτι ή να βγείτε έξω ενώ γευματίζετε; Τότε οι δύο παρακάτω εφαρμογές είναι ιδανικές για εσάς. Θεωρούμε και τις δύο εφαρμογές Uber ως μία εφαρμογή «μεταφοράς» στη λίστα μας με τις δωρεάν εφαρμογές για ψηφιακούς νομάδες.

Δεν χρειάζεται καν να κατεβάσετε την εφαρμογή Uber Eats για να μάθετε αν το αγαπημένο σας φαγητό παραδίδεται στην καθορισμένη τοποθεσία σας. Ελέγξτε αυτό Τοποθεσία Uber Eats ιστοσελίδα που θα σας δείξει εάν η υπηρεσία τους λειτουργεί ή όχι. Εάν αλλάζετε τοποθεσίες τακτικά, σας συνιστούμε οπωσδήποτε να το εγκαταστήσετε. Σιγουρέψου ότι

Εάν το Uber ή το Uber Eats δεν είναι διαθέσιμα, μερικές φορές χρησιμοποιούνται τοπικές εφαρμογές. Απλώς ψάξτε το στο google ή ρωτήστε τους ντόπιους.

Trello

έχω χρησιμοποιήσει Trello για μερικά προσωπικά έργα και είμαι ακόμα έκπληκτος με το τι έχει να προσφέρει – δωρεάν!

Η ροή εργασίας με το Trello είναι εύκολη και διαισθητική στην εκμάθηση. Χάρη σε στοιχεία παιχνιδιού, όπως η δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης καρτών από τη μια λίστα στην άλλη, η συνεργασία είναι διασκεδαστική. Προωθεί επίσης την ικανοποίηση της τήρησης μιας προθεσμίας για να μπορέσετε να την επισημάνετε ως “έγινε” ανάλογα.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του Trello είναι η εστίαση στα βασικά. Η διεπαφή διατηρείται πολύ καθαρή και καθαρή, δεν υπάρχουν αναδυόμενα παράθυρα, παράθυρα συνομιλίας που εμφανίζονται από το πουθενά ή διαφημιστικά banner που αποσπούν την προσοχή από τις εργασίες.

Η βασική έκδοση του Trello είναι δωρεάν και περιλαμβάνει τις ακόλουθες τυπικές δυνατότητες:

  • Απεριόριστες κάρτες
  • Έως 10 πίνακες ανά χώρο εργασίας
  • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης
  • Ανάδοχος και ημερομηνίες λήξης
  • Προσαρμοσμένο φόντο και αυτοκόλλητα
  • Εφαρμογές για iOS και Android

Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε περισσότερες δυνατότητες, ελέγξτε την τιμολόγηση για το Trello εδώ.

μεταφράζω

Το iTranslate είναι ένας δημοφιλής μεταφραστής για Android και iOS. Η αξιοπιστία των μεταφράσεων είναι εντυπωσιακή. Το iTranslate Voice ήταν σε θέση να επεξεργάζεται ικανοποιητικά συσχετίσεις και διαφορές περιεχομένου και συχνά μεταφράζεται σωστά. Η εφαρμογή είχε μικρά προβλήματα με τη σύνθετη γραμματική, αλλά αυτό δεν πρέπει να μειώσει το κατά τα άλλα καλό αποτέλεσμα. Πολύ ωραίο για συχνούς ταξιδιώτες ή κυριολεκτικά νομάδες που αλλάζουν σύνορα πολύ είναι επίσης ότι το iTranslate υποστηρίζει περισσότερες από 90 γλώσσες. Αυτή η εφαρμογή είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουμε στις δωρεάν εφαρμογές για ψηφιακούς νομάδες!

Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι όλες οι γλώσσες στο iTranslate διαθέσιμες εκτός σύνδεσης. Το iTranslate υποστηρίζει αυτήν τη στιγμή 38 γλώσσες εκτός σύνδεσης το 2022.

συμπέρασμα

Ο κόσμος αλλάζει και έτσι νέες εφαρμογές εμφανίζονται συνεχώς για να ικανοποιούν νέες ανάγκες. Νέες δωρεάν εφαρμογές για ψηφιακούς νομάδες κυκλοφορούν σχεδόν σε καθημερινή βάση. Είναι δύσκολο να παρακολουθούμε κάθε εξέλιξη, γι’ αυτό επιλέγουμε μια χούφτα κυρίως γνωστές εφαρμογές σε διαφορετικούς τομείς εφαρμογής.

Εάν είστε ήδη ψηφιακός νομάδας: ποιες είναι οι αγαπημένες σας εφαρμογές και θα θέλατε να προτείνετε στην κοινότητά μας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply