12 Έργα NFT που αλλάζουν τον χώρο NFT το 2022

0
12 Έργα NFT που αλλάζουν τον χώρο NFT το 2022

Ρίξτε μια λεπτομερή ματιά σε δώδεκα επενδυτικά έργα NFT το 2022. Εδώ, έχω ενσωματώσει τις σημαντικές πληροφορίες κάθε έργου για να βοηθήσω στη λήψη επενδυτικών αποφάσεων.

Χιλιάδες NFT και εκατοντάδες νέα Έργα NFT κυκλοφορεί κάθε μέρα, αλλά πώς μπορείτε να ταξινομήσετε μέσα από όλο τον θόρυβο για να βρείτε τις πιο υποσχόμενες νεοσύστατες εταιρείες NFT για να ακολουθήσετε και ενδεχομένως να επενδύσετε;

Μιλώντας για επενδύσεις, πρέπει να υπαινίσσομαι αυτό το δημοφιλές αξίωμα: Αγορά χαμηλά, Πώλησε ψηλά. Λοιπόν, είναι ασφαλές να πούμε ότι ο χώρος NFT ευδοκιμεί κυρίως σύμφωνα με αυτό το αξίωμα. Διασημότητες, παράγοντες επιρροής, ψηφιακοί καλλιτέχνες και προγραμματιστές παιχνιδιών το έχουν χρησιμοποιήσει με επιτυχία για τη δημιουργία εσόδων από τα ψηφιακά τους στοιχεία και τις βάσεις θαυμαστών τους. Τα μη ανταλλάξιμα διακριτικά (NFT) χρησιμοποιούνται για την αγορά και την απόδειξη της ιδιοκτησίας ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων με αποκεντρωμένο και ασφαλή τρόπο, χρησιμοποιώντας το blockchain, καθώς είναι μη ανταλλάξιμα (όχι εναλλάξιμα και μοναδικά).

Λοιπόν, τι συνιστά ένα επενδυτικό έργο NFT;

Λοιπόν, είναι ένας συνδυασμός των παρακάτω παραγόντων.

 • Μια ισχυρή κοινότητα – Η υψηλή συμμετοχή της κοινότητας είναι πάντα ένα θετικό σημάδι για μια πρωτοβουλία NFT. Επειδή είναι το διαβατήριό σας για να εισέλθετε σε μια αποκλειστική κοινότητα, η κατοχή ενός NFT είναι πολύ πιο πολύτιμο από το να έχετε ένα JPG σε μια υγιή κοινότητα.
 • Μακροπρόθεσμη χρησιμότητα – Οι επιχειρήσεις NFT που ωφελούν τους κατόχους τους είναι πολύ πιο πολύτιμες και πιθανόν να πετύχουν. Για παράδειγμα, πάρτε Υπηρεσία ονομάτων Ethereum (ENS), ένα ισοδύναμο blockchain του παραδοσιακού συστήματος ονομάτων τομέα. Μπορείτε να συνδέσετε το πορτοφόλι σας ethereum με ένα όνομα τομέα αναγνώσιμο από τον άνθρωπο, εάν έχετε έναν τομέα ENS.
 • Κοινωνική Παρουσία – Ένα έργο που δεν έχει επίγνωση θα δυσκολευτεί να βρει επενδυτές, πράγμα που σημαίνει ότι η παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κρίσιμης σημασίας — όχι μόνο ο αριθμός των υποστηρικτών αλλά και ο τόνος της φωνής και η δραστηριότητά τους.

Τώρα που γνωρίζουμε τα βασικά χαρακτηριστικά ενός αγαθού Έργο NFT Ας δούμε μερικά από τα έργα NFT που τα κατέχουν.

Δώδεκα έργα NFT για το 2022

 1. VeeFriends

κενό

Gary Vaynerchuck – ένας σειριακός επιχειρηματίας και ο ιδρυτής της συλλογής VeeFriends NFT. Ίδρυσε το VeeFriends για να πραγματοποιήσει το όνειρό του να δημιουργήσει μια κοινότητα γύρω από τα καλλιτεχνικά και επιχειρηματικά του ενδιαφέροντα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία NFT και τις δυνατότητες έξυπνων συμβολαίων. Ο Gary εστιάζει κυρίως σε τρία κατηγορικά διακριτικά: Πρόσβαση, Δώρο και Είσοδο. Κάθε κάτοχος διακριτικού λαμβάνει ένα πάσο τριών ετών για το VeeCon – το πρώτο συνέδριο με εισιτήριο NFT στον κόσμο. Πρόσβαση σε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

 1. Decentraland

κενό

Το Decentraland είναι ένα από τα πιο καθιερωμένα και ώριμα έργα metaverse του χώρου. Είναι επίσης το πρώτο πλήρως αποκεντρωμένο εικονικό περιβάλλον που χρησιμοποιεί το μοντέλο DAO. Το DAO χρησιμοποιεί έξυπνα συμβόλαια για τη διαχείριση δραστηριοτήτων και συμβάντων στον εικονικό κόσμο, ενώ επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνήσουν, να βιώσουν και να δημιουργήσουν μέσα στο οικοσύστημα του MANA. Το νησιωτικό έθνος Μπαρμπάντος της Καραϊβικής πρόκειται να ανοίξει το πρώτο Πρεσβεία Metaverse στην Decentraland.

 1. Bored Ape Yacht Club

κενό

Η αξία του έργου έχει αυξηθεί μέσα σε λίγους μήνες από την κυκλοφορία του τον Απρίλιο του 2021, καθιστώντας αυτή τη συλλογή ένα από τα πιο γρήγορα συλλεκτικά αντικείμενα στην επιχείρηση. Οι ιδιοκτήτες αυτών των NFT λαμβάνουν μια κάρτα μέλους Yacht Club, η οποία συνοδεύεται από μια σειρά από προνόμια, συμπεριλαμβανομένων των προσκλήσεων για ιδιωτικές ψηφιακές συναυλίες.

 1. BeyondLife.Club

κενόBeyondLife.Club – ένα NFT launchpad/project – κυκλοφόρησε διασημότητες υψηλού προφίλ όπως η Amitabh Bachchan και τα Chakra NFT του Stan Lee. Με την τεχνολογική υποστήριξη από τον GuardianLink (τον διαμεσολαβητή της NFT Tech), το BeyondLife.club έχει προγραμματίσει συναρπαστικά έργα για το 2022. Από τώρα, το έργο εστιάζει σε έργα ειδικά για διασημότητες με σχέδια να διευρύνει (τους ορίζοντές του) κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2022.

 1. Μπλοκ Τέχνης

κενό

Ο όρος «γεννητική τέχνη» αναφέρεται σε έργο που αναπτύχθηκε εν όλω ή εν μέρει με τη βοήθεια ενός αυτόνομου συστήματος. Το Art Blocks είναι μια πλατφόρμα NFT συλλογής έργων τέχνης που βασίζεται στο blockchain Ethereum. Αυτές οι συλλογές μπορεί να περιλαμβάνουν διάφορους καλλιτέχνες, ο καθένας με την ξεχωριστή φωνή και το στυλ του. Για να δημιουργήσουν την τέχνη τους, οι καλλιτέχνες μπορεί να χρησιμοποιήσουν πολλά υλικά και εργαλεία.

 1. Axie Infinity

Το Axie Infinity είναι μια συναλλαγή Πλατφόρμα παιχνιδιών NFT όπου οι παίκτες αποκτούν, εκτρέφουν, μεγαλώνουν, πολεμούν και εμπορεύονται ψηφιοποιημένα πλάσματα γνωστά ως Axies. Οι παίκτες κερδίζουν μάρκες (για δημιουργία εσόδων) κάθε δεκατέσσερις ημέρες σε αυτήν την επιχείρηση που βασίζεται στο Ethereum. Οι νέοι παίκτες πρέπει να αγοράσουν τουλάχιστον τρεις Άξονες για να μπορέσουν να παίξουν.

 1. Το Sandbox

κενό

Τα άτομα μπορούν να κατασκευάσουν, να κατέχουν και να παίξουν σε έναν εικονικό κόσμο στο Sandbox, ένα διαδικτυακό περιβάλλον μετασύμπαν πραγματικότητας. Ασυνήθιστα, αυτό το περιβάλλον που δημιουργείται από υπολογιστή δημιουργείται συνεχώς από παίκτες/δημιουργούς και αναπτύσσεται από αφοσιωμένους παίκτες και ειδικούς κωδικοποίησης.

 1. MekaVerse

κενό

Το Mekaverse είναι μια εξελιγμένη συλλογή από 8.888 αλγοριθμικά δημιουργημένα Meka που αντλούν στοιχεία από τα ιαπωνικά σύμπαντα (Mecha). Μέσω του οδικού της χάρτη, η ομάδα του MekaVerse οραματίζεται ένα μέλλον στο οποίο το MekaVerse επεκτείνεται και εισάγεται στον πραγματικό κόσμο. Μέσω μιας συνεργασίας με άλλα franchise και έργα, θα αναδυθεί τελικά ένα Meka Multiverse.

 1. CryptoPunks

κενό

Το έργο CryptoPunks που ξεκίνησε το 2017 είναι (ακόμα) σχετικό το 2022, με πανκ #5822 (ένας από τους μόλις εννέα εξωγήινους πανκ) με 23,7 εκατομμύρια δολάρια πρόσφατα. Το CryptoPunks είναι μια αλγοριθμικά δημιουργημένη συλλογή 10.000 NFT, που κυμαίνονται σε κατηγορίες. Αυτοί οι πανκ έφεραν επανάσταση στον χώρο του NFT. Ως θαυμαστής του NFT, προβλέπω ότι η αξία των CryptoPunks θα παραμείνει (ως τέτοια).

 1. Κορυφαία βολή του NBA

κενό

Είναι μια πλατφόρμα αγοράς NFT, που αναπτύχθηκε από τα Dapper Labs με έδρα τον Καναδά, με επίσημη άδεια από την Εθνική Ένωση Μπάσκετ (NBA). Οι κατασκευαστές ενσωματώνουν κάθε σημαντικό στοιχείο (του τουρνουά) σε ψηφιακά στοιχεία, τα οποία πωλούν με σημαντικό κέρδος. Όταν αγοράζετε (ένα πακέτο), αυτά τα ψηφιακά στοιχεία μπαίνουν κατευθείαν στο πορτοφόλι σας, το οποίο μπορείτε να μεταπωλήσετε στην αγορά.

 1. Autograph.io

κενό

Ένα έργο αγοράς NFT που ανήκει στον Tom Brady (ο παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου) που επικεντρώθηκε στους αθλητικούς αθλητές, την ψυχαγωγία και τον πολιτισμό. Θα είναι ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε αυτή την ιδέα να ξεδιπλώνεται χάρη στην υποστήριξη και την υποστήριξη όλων των εμπλεκομένων. Προσέξτε για μια ταχεία ανάπτυξη σε ψυχαγωγία και καινοτόμες ψηφιακές/προσωπικές εμπειρίες, παρόλο που αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται κυρίως στον αθλητισμό.

 1. Ομάδα αερίων

κενόΤο Gas Squad είναι μια ομάδα 1111 στρατιωτών που δημιουργήθηκε από την αρχή με εκατοντάδες μοναδικά χαρακτηριστικά. Κάθε στρατιώτης έχει συμμετάσχει σε πολλούς πολέμους αερίων και έχει την εξαιρετική ιστορία και τον χαρακτήρα του. Η αποστολή σας είναι να εκκενώσετε στρατιώτες, να οργανώσετε μια ομάδα και να την στείλετε στην ασφαλή ζώνη του BSC. Εάν έχετε δύο ή περισσότερους στρατιώτες, συμμετέχετε αυτόματα σε τακτικά δώρα NFT-art.

Πάνω σε Σένα!

Επιλέγοντας το καλύτερο έργο NFT για επένδυση το 2022 μπορεί να είναι πολύπλοκη. Ωστόσο, πρώτα, βεβαιωθείτε ότι χρειάζεστε/απαιτείτε από ένα έργο NFT: αναζητάτε μια μακροπρόθεσμη αξία ή απλώς θέλετε να την επιδείξετε; Ή αλλιώς, θέλετε να βασίσετε ένα επιχειρηματικό μοντέλο σε έργα NFT, Εμ;!!

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply