Πώς οι έξυπνοι επενδυτές χρησιμοποιούν εναλλακτικά δεδομένα νοημοσύνης για να ανακαλύψουν ευκαιρίες

5
Πώς οι έξυπνοι επενδυτές χρησιμοποιούν εναλλακτικά δεδομένα νοημοσύνης για να ανακαλύψουν ευκαιρίες

Οι επενδυτές αυτές τις μέρες χρειάζονται όλα τα πλεονεκτήματα που μπορούν να αποκτήσουν. Οι πληροφορίες είναι ευρέως διαθέσιμες και δεν υπάρχει έλλειψη έξυπνων ανταγωνιστών έτοιμους να δράσουν γρήγορα. Η ανάλυση δεδομένων κρατά το κλειδί για την αποκάλυψη της αξίας. Συγκεκριμένα, εναλλακτικές πηγές δεδομένων κρατήστε ένα θησαυρό πληροφοριών για επενδυτές που είναι πρόθυμοι να τις εξετάσουν.

Κάθε επιχείρηση έχει δημιουργήσει μια ψηφιακή παρουσία αυτές τις μέρες. Επιπλέον, η πλειονότητα της δραστηριότητας των καταναλωτών πραγματοποιείται επίσης στο διαδίκτυο. Ως αποτέλεσμα, οι επενδυτές πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τα δεδομένα ιστού κατά την αναζήτηση επενδυτικών ευκαιριών. Να γιατί ευφυΐα επενδυτών Τα δεδομένα περιλαμβάνουν πλέον εναλλακτικά σύνολα δεδομένων, όπως όγκους επισκεψιμότητας ιστότοπου, ανάλυση διαδικτυακών συνεργασιών και μετρήσεις αφοσίωσης περιεχομένου.

Ακολουθούν τέσσερις τρόποι με τους οποίους οι επενδυτές μπορούν να ανακαλύψουν ευκαιρίες αξίας χρησιμοποιώντας αυτά τα εναλλακτικά σύνολα δεδομένων.

Δεδομένα για ολόκληρο τον κλάδο

Οι τάσεις του κλάδου μπορούν να αναδείξουν πολύτιμες πληροφορίες για τους επενδυτές. Για παράδειγμα, μια τάση μείωσης των περιθωρίων μπορεί να υποδηλώνει έναν τομέα που μειώνεται σε σημασία, ακόμη κι αν μεμονωμένες εταιρείες είναι κερδοφόρες. Συχνά, Τέτοιες βιομηχανίες περιλαμβάνουν παγίδες αξίας – εταιρείες με χαμηλές αποτιμήσεις και υψηλές αξίες ενεργητικού.

Μια ανάλυση του τάσεις σε ολόκληρη τη βιομηχανία θα τονίσει πόσο ενοχλητική είναι η κατάσταση και θα βοηθήσει τους επενδυτές να αποφύγουν να κλειδώσουν μετρητά σε εταιρείες που δεν πηγαίνουν πουθενά. Οι επενδυτές που αναζητούν ανάπτυξη μπορούν επίσης να ανακαλύψουν πολλά υποσχόμενες βιομηχανίες χρησιμοποιώντας μετρήσεις όπως η αύξηση της αύξησης της ψηφιακής επισκεψιμότητας, η αυξανόμενη δέσμευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο μεγαλύτερος όγκος αναζητήσεων. συχνά δείχνουν ανάπτυξη.

Η συγκριτική αξιολόγηση της απόδοσης μιας μεμονωμένης εταιρείας είναι επίσης εύκολη, χάρη στα δεδομένα σε επίπεδο κλάδου. Οι επενδυτές έχουν συχνά προβλήματα αποκρυπτογράφησης της σχετικής απόδοσης λόγω των διακυμάνσεων στην απόδοση των ανταγωνιστών. Για παράδειγμα, ένας μακροχρόνιος ανταγωνιστής μπορεί να καταστεί απαρχαιωμένος και οι επενδυτές να καταλήξουν να μετρούν λάθος μετρήσεις. Τα δεδομένα σε επίπεδο κλάδου θα απλοποιήσουν τη μέτρηση της απόδοσης έναντι του μέσου όρου.

Συχνά, οι τάσεις των καταναλωτών προηγούνται των αποτιμήσεων και οι επενδυτές μπορούν γρήγορα να εντοπίσουν τέτοιες ευκαιρίες χρησιμοποιώντας εναλλακτικές αναφορές πληροφοριών επενδυτών.

Δεδομένα συμπεριφοράς καταναλωτή

Οι πελάτες μιας επιχείρησης βρίσκονται στο επίκεντρο της κερδοφορίας της. Χάστε πελάτες και η επιχείρηση θα πέσει σε μια σπείρα θανάτου. Στις μέρες μας, το να έχεις ένα εξαιρετικό προϊόν βοηθάει, αλλά οι ανταγωνιστές μπορούν να υπονομεύσουν μια επιχείρηση χρησιμοποιώντας πρόσθετους παράγοντες.

Για παράδειγμα, ένας ανταγωνιστής με ισχυρή κοινωνική φωνή σε σημαντικά θέματα θα κατακτήσει τον παλμό του κοινού του. Αυτό θα οδηγήσει σε αυξημένη επισκεψιμότητα που μπορεί να οδηγήσει σε δεσπόζουσα θέση στην αγορά. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρέχουν πληροφορίες για το τι σκέφτονται οι καταναλωτές και μια αναφορά πληροφοριών επενδυτών μπορεί να συνοψίσει τις τάσεις για ανάλυση.

Ο ανοδικός όγκος των likes και των απαντήσεων σε αναρτήσεις ενός ανταγωνιστή θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα σε έναν ηγέτη της αγοράς. Πώς θα αντιδράσει αυτή η εταιρεία στην πρόκληση; Το να μείνεις πίσω είναι εύκολο στις μέρες μας, λόγω του αυξανόμενου ρυθμού τεχνολογικής βελτίωσης.

Μια αναφορά πληροφοριών επενδυτών θα τονίζει ξεκάθαρα τις ψηφιακές τάσεις που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επενδυτές για να προβλέψουν μελλοντικές αποτιμήσεις. Με τη σειρά του, αυτό τους βοηθά να αποφύγουν επενδύοντας με βάση συναισθηματικούς παράγοντες μόνος.

Αναλύστε τις πωλήσεις μονάδων

Εάν μια πιθανή επένδυση έχει έναν ενεργό βραχίονα ηλεκτρονικού εμπορίου, η αντίστροφη μηχανική των πωλήσεων της μονάδας και του SKU είναι μια σχετικά απλή εργασία. Με αρκετά δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα και τα ποσοστά μετατροπών, οι επενδυτές μπορούν να εκτιμήσουν τις πωλήσεις και την κυριαρχία στην αγορά με υψηλό βαθμό ακρίβειας.

Φυσικά, η πρόσβαση σε αυτά τα σύνολα δεδομένων είναι δύσκολη. Εδώ λάμπουν οι αναφορές εναλλακτικών πληροφοριών επενδυτών. Υπογραμμίζουν την ψηφιακή δραστηριότητα μιας εταιρείας, όπως η επισκεψιμότητα ιστοτόπων, τα κανάλια μάρκετινγκ, η συμπεριφορά των καταναλωτών και τα δεδομένα πωλήσεων βάσει μονάδων.

Παραδοσιακά, οι επενδυτές χρησιμοποιούν οικονομικές καταστάσεις για να αντιστρέψουν τις πωλήσεις μονάδων. Συχνά, αυτοί οι αριθμοί δεν είναι ακριβείς λόγω λογιστικών συσκέψεων. Ωστόσο, τα δεδομένα τρίτων είναι πολύ πιο δύσκολο να χειριστούν, και αυτό δίνει στους επενδυτές βαθιά εικόνα για το πόσο καλά αποδίδει μια εταιρεία.

Η μείωση των πωλήσεων μονάδων δεν σημαίνει πάντα άσχημα νέα. Εάν συνοδεύεται από αυξήσεις τιμών, οι επενδυτές θα είναι καλύτερα να αγοράσουν περισσότερα από την εταιρεία. Τα εξαιρετικά ακριβή δεδομένα πωλήσεων μονάδων δίνουν έτσι στους επενδυτές ένα πλεονέκτημα στις αγορές βοηθώντας τους να ανακαλύψουν τη δύναμη της απήχησης μιας εταιρείας στους καταναλωτές.

Ανακαλύψτε τις τάσεις της συνεργασίας

Το Influencer Marketing παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη μιας εταιρείας στις μέρες μας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε κοινωνικά συνειδητοποιημένες βιομηχανίες. Για παράδειγμα, μια αλυσίδα εστιατορίων που στοχεύει vegan και οικολογικούς καταναλωτές πρέπει να βασίζεται σε παράγοντες επιρροής για να ενισχύσει την εικόνα της επωνυμίας της.

Μια τάση ενοχλητικών συνεργασιών και συνεργατών που δεν είναι κατάλληλοι για μια επιχείρηση υπογραμμίζει πιθανά προβλήματα στο δρόμο. Οι εναλλακτικές αναφορές δεδομένων επενδυτών μπορούν να επισημάνουν δεδομένα εταιρικής σχέσης και θυγατρικών. Οι πηγές παραπομπής συνεργατών τείνουν να λαμβάνουν λιγότερη προσοχή σε σύγκριση με τις συνεργασίες με επηρεαστές, αλλά αυτές οι καταστάσεις μπορούν επίσης να αποφέρουν πληροφορίες.

Για παράδειγμα, μια εταιρεία με κοινωνική συνείδηση ​​μπορεί να έχει θυγατρικές που χρησιμοποιούν λιγότερο από ηθικές μεθόδους για να οδηγήσουν την επισκεψιμότητα στον ιστότοπο της εταιρείας. Αυτές οι καταστάσεις αποτελούν βόμβες για την αποτίμηση της εταιρείας και οι επενδυτές μπορούν να τις εντοπίσουν γρήγορα.

Η σύγκριση της ποιότητας των συνεργασιών μιας εταιρείας με τον ανταγωνισμό της είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να ανακαλύψετε τις τάσεις. Ένας ανταγωνιστής που στρέφεται σε συνεργασίες διαφορετικής ποιότητας αξίζει προσοχής. Μπορεί να αγγίζουν τις μελλοντικές τάσεις ή να κάνουν λάθος. Είτε έτσι είτε αλλιώς, όλα αυτά είναι πολύτιμες πληροφορίες για τους επενδυτές.

Τα εναλλακτικά δεδομένα σημαίνουν κέρδη

Οι επενδυτές ανέκαθεν αναζητούσαν πλεονεκτήματα στις αγορές και η ανάλυση δεδομένων τους παρέχει πλέον μια σαφή διαδρομή. Το κλειδί είναι η πρόσβαση σε αυτά τα πολύτιμα σύνολα δεδομένων σε εύκολα κατανοητές αναφορές. Οι αναφορές πληροφοριών επενδυτών περιλαμβάνουν πλέον δεδομένα ψηφιακής δραστηριότητας που μπορούν να αξιοποιήσουν οι επενδυτές για να εντοπίσουν μεγάλες επενδύσεις.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply