Πώς να προσθέσετε τραγούδια και στίχους σε ιστορίες στο Instagram

0
Πώς να προσθέσετε τραγούδια και στίχους σε ιστορίες στο Instagram

Το Instagram επιτρέπει στους χρήστες του να προσθέστε αυτοκόλλητα μουσικής που επιτρέπουν την προσθήκη τραγουδιών και στίχων

Πώς να προσθέσετε τραγούδια και στίχους σε ιστορίες στο Instagram

Ίνσταγκραμ είναι ένας από τους πιο χρησιμοποιούμενους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο με πάνω από 1 δισεκατομμύριο Χρήστες Instagram και 500 εκατομμύριο καθημερινά ενεργούς χρήστες των Ιστοριών Instagram.
Ένα βασικό σημείο πίσω από την επιτυχία του Instagram είναι ότι προσθέτει τακτικά νέες δυνατότητες για τον χρήστη του για να το κάνει καλύτερη εφαρμογή. Ένα τέτοιο εκπληκτικό χαρακτηριστικό είναι η προσθήκη μουσικής στις ιστορίες σας. Αυτή η δυνατότητα κυκλοφόρησε αρχικά το 2018, αλλά μόνο για ορισμένες περιορισμένες χώρες, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη για όλες τις χώρες. Ήρθε στην Ινδία το 2019 και τώρα κυκλοφόρησε για όλους.

Πώς να προσθέσετε τραγούδια και στίχους σε ιστορίες στο Instagram μέσω αυτοκόλλητων

Αυτή η δυνατότητα στο Instagram είναι εύκολα προσβάσιμη για όλους. Αν αναρωτιέστε, Πώς να το χρησιμοποιήσετε, εδώ είναι ένας οδηγός βήμα προς βήμα για να προσθέσετε τραγούδια και στίχους σε ιστορίες στο Instagram.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και κάντε σάρωση αριστερά για να ανοίξετε την καρτέλα ιστορία.
  2. Προσθέστε μια εικόνα ή ένα βίντεο που θέλετε να προσθέσετε στην ιστορία σας, μπορείτε να τραβήξετε ένα από την κάμερά σας ή να το επιλέξετε από τη συλλογή.
  3. Τώρα, Πατήστε στο εικονίδιο μουσικής στο επάνω μέρος, εδώ επιλέξτε το μουσικό αυτοκόλλητο. Εδώ, έχετε μια καρτέλα με την επιλογή να προσθέσετε μουσική στην ιστορία σας με επιλογές Για εσάς και Περιήγηση για να επιλέξετε από.
  4. Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε τραγούδι από τη λίστα ή με βάση τα είδη ή τα θέματα.
  5. Αφού επιλέξετε ένα τραγούδι, θα έχετε επιλογές για να επιλέξετε το μέρος του τραγουδιού που θέλετε να προσθέσετε. Μαζί με τον τύπο του αυτοκόλλητου που θέλετε να προσθέσετε στο τραγούδι.
  6. Το αυτοκόλλητο μπορεί να είναι μια φωτογραφία εξωφύλλου του τραγουδιού και να προσθέτει στίχους για το τραγούδι (οι στίχοι δεν είναι διαθέσιμοι για όλα τα τραγούδια).
  7. Τώρα πατήστε στο Ολοκληρώθηκε, μόλις τελειώσετε με την προσθήκη τραγουδιών και στίχων στην ιστορία.
  8. Στη συνέχεια, πατήστε Στέλνω σε για επιλογές αποστολής ιστοριών σε άτομα όλους τους ακόλουθους ή στενούς φίλους. Στη συνέχεια, πατήστε κοινή χρήση για να μοιραστείτε ιστορίες.

Τελικά,

Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να μοιραστείτε ιστορίες με μουσική που έχει προστεθεί σε αυτήν. Ελπίζω να βρείτε αυτό το άρθρο χρήσιμο. Εάν ναι, μοιραστείτε το με τους φίλους και την οικογένειά σας και βοηθήστε τους να κάνουν καλύτερες τις ιστορίες τους στο Instagram. μοιράζομαι. νέους και καινοτόμους τρόπους για να κάνετε τις ιστορίες σας να φαίνονται καλές στους κυλίνδρους του Instagram, γι’ αυτό ακολουθήστε μας Instagram @techdiagnose.

Μοιραζόμαστε πολύ υψηλής ποιότητας περιεχόμενο στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γι’ αυτό παρακαλούμε να μας εμπιστευτείτε να μας ακολουθήσετε.

Youtube | Ίνσταγκραμ | Facebook

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply