Πώς να ενεργοποιήσετε την εγγενή σκοτεινή λειτουργία για διεπαφή ανώνυμης περιήγησης στο Chrome

0
Πώς να ενεργοποιήσετε την εγγενή σκοτεινή λειτουργία για διεπαφή ανώνυμης περιήγησης στο Chrome

– Το Chrome Canary εισάγει τη βελτιωμένη σκοτεινή λειτουργία σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης.

Βελτιώσεις στη σκοτεινή λειτουργία του Google Chrome

Google Chrome έχει πλέον αρχίσει να εργάζεται στη λειτουργία σκοτεινής λειτουργίας για την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης. Η νέα αλλαγή δίνει τη δυνατότητα στο πρόγραμμα περιήγησης να παραμένει σκοτεινό για πάντα (μέχρι ο χρήστης να το αλλάξει χειροκίνητα) δηλαδή δεν αλλάζει ανάλογα με την αλλαγή στη λειτουργία του λειτουργικού συστήματος. Επίσης, αγνοεί άλλες προσαρμογές που εφαρμόζονται σε αυτό από το λειτουργικό σύστημα.
Αυτή η νέα δυνατότητα ενημερώνεται στη νέα έκδοση του καναρινιού κάτω από τη σημαία.

Η νέα έκδοση του Chrome Canary έχει ορισμένες ενσωματωμένες προσαρμογές, παρέχει διάφορα υπόβαθρα και θέματα. Επίσης, υπάρχουν ορισμένες νέες δυνατότητες που προσφέρονται στο web store για να βελτιώσουν το πρόγραμμα περιήγησης. Αλλά αυτές οι προσαρμογές μπορούν να εφαρμοστούν μόνο σε κανονικά παράθυρα. Αλλά η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης έχει διαφορετικά θέματα για να διατηρεί και τα δύο παράθυρα διαφορετικά σε προβολή και θέμα.

Επί του παρόντος, στο chrome, όλα στο σκοτεινό παράθυρο είναι σκοτεινά εκτός από το μενού π.χ μενού εφαρμογής και άλλα στοιχεία. Αλλά στην τρέχουσα ενημέρωση του Chrome Canary, η σκοτεινή λειτουργία κάνει τα πάντα σκοτεινά άνευ όρων. Αυτό ισχύει για τη διεπαφή ανώνυμης περιήγησης και οι αλλαγές δεν επηρεάζουν τις αλλαγές της λειτουργίας φωτός του λειτουργικού σας συστήματος, όπως τα Windows ή το macOS. Όλες αυτές οι αλλαγές επισημάνθηκαν στο chrome.

Βήματα για την ενεργοποίηση της σκοτεινής λειτουργίας για ανώνυμη περιήγηση στο Google Chrome

  1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Google Chrome Canary.
  2. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης και μπείτε chrome://flags στις καρτέλες του προγράμματος περιήγησης.
  3. Στο παράθυρο που εμφανίζεται, αναζητήστε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης. Η επιλογή “Να επιτρέπεται στα γραφικά στοιχεία να κληρονομούν το εγγενές θέμα από το γονικό γραφικό στοιχείο τους” πρέπει να ενεργοποιηθεί.
  4. Αφού το ενεργοποιήσετε, επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης

Μετά την επανεκκίνηση, η νέα κατάσταση ανώνυμης περιήγησης θα είναι πλήρως σε σκοτεινή λειτουργία.

Τελικά,

Αυτή η δυνατότητα ενημερώθηκε στη νέα έκδοση του Chrome Canary. Ελπίζουμε να βρείτε αυτό το χαρακτηριστικό χρήσιμο. Γι’ αυτό, μοιραστείτε το με τους φίλους σας και τους ανθρώπους γύρω σας. Επίσης, σχολιάστε παρακάτω, σχετικά με οποιαδήποτε νέα δυνατότητα πρέπει να γνωρίζετε ή θέλετε να μοιραστείτε.

Μοιραζόμαστε πολύ υψηλής ποιότητας περιεχόμενο στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γι’ αυτό παρακαλούμε να μας εμπιστευτείτε να μας ακολουθήσετε.

Youtube | Ίνσταγκραμ | Facebook

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply