Πώς να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες του Instagram στη συλλογή

0
Πώς να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες του Instagram στη συλλογή

– Το Instagram επιτρέπει στον χρήστη του να αποθηκεύει φωτογραφίες από το προφίλ Instagram στη συλλογή

Ίνσταγκραμ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που ξεκίνησε ως εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών, έχει εξελιχθεί πολύ και προστίθενται συνεχώς πολλές νέες δυνατότητες σε αυτό. Σε αυτήν την τεράστια πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών, πολλοί χρήστες πρέπει να αποθηκεύουν αναρτήσεις (εικόνες ή βίντεο) στο smartphone τους που έχουν μοιραστεί.

Πώς να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες του Instagram στη συλλογή

Πώς να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες του Instagram στη συλλογή

Μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας Instagram στο Smartphone σας απευθείας από την εφαρμογή Instagram χρησιμοποιώντας μερικά απλά βήματα. Και μπορεί να προβληθεί ακόμα και όταν είστε εκτός σύνδεσης.

Βήματα για να αποθηκεύσετε φωτογραφίες από το Instagram στο τηλέφωνό σας

Η εφαρμογή Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να αποθηκεύουν φωτογραφίες στις συσκευές τους, αλλά δεν είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή και πρέπει να την ενεργοποιήσετε. Για αυτό, πρέπει να ενημερωθεί η εφαρμογή Instagram και πρέπει να είστε συνδεδεμένοι σε αυτήν. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να αποθηκεύσετε φωτογραφίες Instagram στη Συλλογή.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram -> Μεταβείτε στο προφίλ σας πατώντας στη φωτογραφία προφίλ στο κάτω μέρος.
  2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ (τρεις γραμμές) -> Πατήστε στις ρυθμίσεις.
  3. Πατήστε στο λογαριασμό -> Πατήστε στο Orignal Photos (χρήστες iPhone ) / Αρχικές αναρτήσεις (για android).
  4. Σε αυτήν την καρτέλα, κάντε εναλλαγή στο αποθηκεύστε τις δημοσιευμένες φωτογραφίες (για Andriod) ή αποθηκεύστε τις Αρχικές αναρτήσεις (για iPhone).
  5. Τώρα, οι φωτογραφίες σας από το Instagram θα αποθηκευτούν αυτόματα στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σας σε έναν φάκελο με το όνομα Ινσταγκραμ.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply