Πώς να αποθηκεύσετε εικόνες από τα Έγγραφα Google

1
Πώς να αποθηκεύσετε εικόνες από τα Έγγραφα Google

– 3 ΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΨΕΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΑ GOOGLE

Τα εργαλεία της Google είναι παντού και μας βοηθούν να κάνουμε την καθημερινότητά μας εύκολη. Τα εργαλεία είναι τόσο σφιχτά δεμένα με τις καθημερινές μας ρουτίνες που δεν μπορούμε καν να σκεφτούμε τη ζωή μας χωρίς αυτά. Μερικά κοινά εργαλεία που χρησιμοποιείτε στην καθημερινή ζωή άμεσα ή έμμεσα είναι το Gmail (υπηρεσία αλληλογραφίας από την Google ), Χάρτες Google (Υπηρεσία πλοήγησης GPS από την Google), Αναζήτηση Google και σουίτα Εγγράφων Google Editors όπως φύλλα, έγγραφα, διαφάνειες.

Πώς να αποθηκεύσετε εικόνες από τα Έγγραφα Google

Έγγραφα Google: Εργαλείο επεξεργασίας εγγράφων

Εδώ, θα μάθουμε ορισμένα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με Έγγραφα Google που είναι το εργαλείο προβολής και επεξεργασίας εγγράφων από την Google. Διατίθεται δωρεάν και μπορείτε να το προσπελάσετε χρησιμοποιώντας το μενού εργαλείων στις σελίδες σας στο Google όπως στην παρακάτω εικόνα.

Τα Έγγραφα Google είναι ένα εργαλείο επεξεργασίας κειμένου που περιλαμβάνεται ως μέρος της δωρεάν σουίτας Επεξεργαστών Εγγράφων Google που βασίζεται στον ιστό που προσφέρεται από την Google. Παρέχει μια διαδικτυακή μέθοδο δημιουργίας, επεξεργασίας, αποθήκευσης και κοινής χρήσης εγγράφων στον Ιστό χωρίς να εγκαταστήσετε το λογισμικό στο σύστημά σας και απλώς χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης.

Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες, γραφήματα, κείμενα, πίνακες και να κάνετε πολλά άλλα. Και αυτό ήταν πολύ χρήσιμο στην τρέχουσα κατάσταση όπου πολλά γραφεία και ιδρύματα λειτουργούν ουσιαστικά καθιστώντας εύκολη την κοινή χρήση αρχείων σε όλα τα μέλη της ομάδας ή τους μαθητές της τάξης μέσω των Εγγράφων Google. Ενώ εργάζεστε με έγγραφα χρησιμοποιώντας έγγραφα Google, ίσως χρειαστεί να αποθηκεύσετε την εικόνα από το έγγραφο στη συσκευή σας. Αλλά Τα Έγγραφα Google δεν παρέχουν τη μέθοδο απευθείας δεξί κλικ για τη λήψη εικόνων που βλέπουμε στην ιστοσελίδα. Λοιπόν, ορίστε Πώς να αποθηκεύσετε εικόνες από τα Έγγραφα Google.

Πώς να αποθηκεύσετε εικόνες από τα Έγγραφα Google

Εκτός από τη μέθοδο άμεσου δεξί κλικ, υπάρχουν και κάποιες άλλες μέθοδοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση εικόνων από τα Έγγραφα Google στο σύστημά σας.

1. Λήψη Στιγμιότυπου οθόνης

Ένας εύκολος τρόπος αποθήκευσης εικόνων ενός εγγράφου από τα έγγραφα Google είναι να τραβήξετε το στιγμιότυπο οθόνης της εικόνας και να το χρησιμοποιήσετε. Είναι αρκετά εύκολο και για τα δύο λειτουργικά συστήματα,

λήψη στιγμιότυπου οθόνης για αποθήκευση εικόνας από τα Έγγραφα Google
Λήψη στιγμιότυπου οθόνης για αποθήκευση εικόνας από τα Έγγραφα Google

Σε Mac, χρησιμοποιώντας εντολή + shift + 3
Στα Windows, χρησιμοποιώντας το εργαλείο κοπής
Σύντομα θα δημιουργήσουμε ένα ολόκληρο σεμινάριο για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης.

Αυτή η μέθοδος λειτουργεί καλά για την αποθήκευση εικόνων από τα Έγγραφα Google, αλλά η ποιότητα των εικόνων δεν είναι τόσο μεγάλη καθώς περιορίζεται από την ανάλυση της οθόνης σας.

2. Δημοσίευση στον Ιστό και λήψη εικόνας

Ένας αποτελεσματικός τρόπος αποθήκευσης εικόνων από τα Έγγραφα Google είναι η δημοσίευση του εγγράφου στον Ιστό και, στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας αυτήν τη δημοσιευμένη ιστοσελίδα, θα κατεβάσουμε την εικόνα κάνοντας δεξί κλικ πάνω της. Ακολουθούν τα βήματα για να αποθηκεύσετε εικόνες από τα Έγγραφα Google δημοσιεύοντάς τα.

  1. Ανοίξτε τα Έγγραφα Google που περιέχουν την εικόνα που θέλετε να κατεβάσετε στο σύστημά σας.
  2. Δημοσιεύστε αυτό το έγγραφο χρησιμοποιώντας Αρχείο -> δημοσίευση στον Ιστό.
  3. Εδώ, θα λάβετε ένα αναδυόμενο παράθυρο με επιλογές για τη δημοσίευση του εγγράφου. Κάντε κλικ στην καρτέλα συνδέσμου και κάντε κλικ στο Δημοσίευση.
  4. θα λάβετε ένα πλαίσιο ειδοποίησης για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας, κάντε κλικ στη δημοσίευση και θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο με έναν σύνδεσμο προς το δημοσιευμένο έγγραφο.
  5. Μεταβείτε στον σύνδεσμο αντιγράφοντας τον από το έγγραφο και επικολλώντας τον στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.
  6. Από αυτό το δημοσιευμένο έγγραφο, μπορείτε να κάνετε λήψη της εικόνας κάνοντας δεξί κλικ πάνω της και, στη συνέχεια, πατώντας την επιλογή αποθήκευσης εικόνας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply