Πώς να ανακτήσετε μόνιμα διαγραμμένα αρχεία στο Google Drive

2
Πώς να ανακτήσετε μόνιμα διαγραμμένα αρχεία στο Google Drive
– Μάθετε πώς να επαναφέρετε μόνιμα διαγραμμένα αρχεία από το Google Drive
Πώς να ανακτήσετε μόνιμα διαγραμμένα αρχεία στο Google Drive

Το Google Drive είναι ένα λογισμικό που στις μέρες μας είναι πολύ κοινό εργαλείο μεταξύ των ανθρώπων για την κοινή χρήση δεδομένων μέσω Διαδικτύου και τη συλλογική εργασία ενός αρχείου ή αρχείων. Η Google έχει παράσχει έναν ψηφιακό χώρο στους χρήστες της για εργασία σε δεδομένα και αρχεία που τους επιτρέπει να μοιράζονται αυτά τα αρχεία σε διακομιστές Google. Από ιδιώτες έως επαγγελματίες έως συνεργάτες, όλοι οι τύποι χρηστών μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα εργαλεία από την Google μέσω google Drive (δωρεάν εργαλείο με περιορισμένες δυνατότητες) ή google Workspace (εργαλεία premium).
Ενώ εργάζεστε σε αυτά τα θησαυροφυλάκια cloud, μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις όπου διαγράφετε κατά λάθος αρχεία ή φακέλους ενώ εργάζεστε σε αυτά ή διορθώνετε υπερβολικά τα δεδομένα σε αυτά. Εάν αυτά τα αρχεία διαγράφονται κανονικά, τότε υπάρχει μια εύκολη επιλογή για να τα επαναφέρουν. Αλλά μερικές φορές μπορεί να διαγράψουμε οριστικά αυτά τα αρχεία και να τα θέλουμε πίσω. Για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα, έχουμε έναν τρόπο ανακτήστε μόνιμα διαγραμμένα αρχεία στο Google Drive.

Πώς να ανακτήσετε μόνιμα διαγραμμένα αρχεία στο Google Drive

Πριν από λίγες μέρες, έλαβα μια κλήση από έναν από τους φίλους μου που κατά λάθος διέγραψε ένα αρχείο από τον φάκελο εργασίας του και χρειάστηκε να επιστρέψει. Τον ρώτησα αν το αρχείο υπάρχει στον κάδο απορριμμάτων του google drive ή όχι, είπε ότι άδειασε και τον φάκελο του κάδου απορριμμάτων. Και ανησυχούσε για το τι να κάνει, γι’ αυτό προσπάθησε να το δουλέψει για να βρει έναν τρόπο να ανακτήσει τα αρχεία του. Μόλις, βρήκα τη λύση να μοιραστώ μαζί σας τις πληροφορίες.

Βρήκα επίσης το νήμα υποστήριξης για το πρόβλημα στο on ανάκτηση του μόνιμα διαγραμμένου αρχείου google drive. Θα παράσχω επίσης όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σε αυτό το άρθρο για να βεβαιωθώ ότι δεν έχετε απορίες σχετικά με αυτό. Αλλά αν εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια, μη διστάσετε να ρωτήσετε στα σχόλια. Λοιπόν πάμε.

Οριστικά Διαγραμμένα Αρχεία

Η διαγραφή ενός αρχείου μπορεί να είναι δύο τύπων, η απαλή διαγραφή και η σκληρή διαγραφή (μόνιμη διαγραφή). Η απλή διαγραφή του αρχείου στο google drive είναι μια μαλακή διαγραφή που μετακινεί το αρχείο στον κάδο απορριμμάτων , στον οποίο παραμένει για 30 ημέρες μετά τις οποίες διαγράφεται οριστικά. Μπορείτε επίσης να αδειάσετε τον κάδο για να διαγράψετε μόνιμα όλα τα δεδομένα αμέσως. Αυτό θα διαγράψει τα δεδομένα για πάντα. Ωστόσο, μπορείτε να το επαναφέρετε χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο.

Επαναφορά οριστικά διαγραμμένων αρχείων

Εάν έχετε διαγράψει οριστικά ορισμένα αρχεία και τα θέλετε πίσω. Πρέπει να επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης της Google, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε αυτά τα αρχεία. Ακολουθούν τα βήματα για να ανακτήσετε αρχεία,

Βήμα 1: Παω σε https://support.google.com/drive/contact/file_recovery?pli=1 και συνδεθείτε με τον λογαριασμό google με τον οποίο διαγράψατε τα αρχεία.

Βήμα 2: Αφού συνδεθείτε θα δείτε Ανάκτηση αρχείων σελίδα με τα στοιχεία σας. Ελέγξτε τα στοιχεία σας και κάντε κλικ στο κουμπί υποβολής.

Ανάκτηση μόνιμα διαγραμμένων αρχείων
Ανάκτηση μόνιμα διαγραμμένων αρχείων

Βήμα 3: Θα πλοηγηθείτε σε μια σελίδα με επικεφαλίδα Η αλληλογραφία σας έχει σταλεί. Αυτό είναι όλο, Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε.

Ειδοποίηση αποστολής αλληλογραφίας για επαναφορά αρχείων στο Google Drive
Ειδοποίηση αποστολής αλληλογραφίας για επαναφορά αρχείων στο Google Drive

Σε 48 ώρες θα λάβετε ένα email από [email protected] που αποτελεί επιβεβαίωση του αιτήματός σας για επαναφορά των αρχείων. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επαναφοράς, θα λάβετε ένα άλλο μήνυμα που θα επιβεβαιώνει την επαναφορά των αρχείων σας.

Αυτά τα αρχεία θα αποκατασταθούν στην ίδια θέση που ήταν πριν από τη διαγραφή.

Αυτή είναι η απλή διαδικασία για την ανάκτηση των μόνιμα διαγραμμένων αρχείων από το Google Drive. Αυτή η διαδικασία είναι μόνο για μεμονωμένους χρήστες που έχουν διαγράψει οριστικά τα αρχεία τους. Θα δημιουργήσουμε ξεχωριστά άρθρα για ανάκτηση soft delete και για χρήστες του χώρου εργασίας της Google.

Αυτό είναι για σήμερα, ελπίζουμε να βρείτε αυτό το μικρό κόλπο άξιο και να λάβετε πίσω τα αρχεία που έχετε διαγράψει κατά λάθος. Έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις για εμάς, αναφέρετε τις στα σχόλια παρακάτω. Και ακολουθήστε το techdiagnose και σε άλλα ψηφιακά δίκτυα, μοιραζόμαστε πολύ εξαιρετικό περιεχόμενο και εκεί.


Youtube
| Ίνσταγκραμ | Facebook

Σχετικά Άρθρα

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply