Πώς η ενσωμάτωση του Quickbooks POS με το Shopify μπορεί να βοηθήσει τους εμπόρους λιανικής κατά τη διάρκεια του COVID-19

0
Πώς η ενσωμάτωση του Quickbooks POS με το Shopify μπορεί να βοηθήσει τους εμπόρους λιανικής κατά τη διάρκεια του COVID-19

Το Shopify είναι μια κορυφαία πλατφόρμα για την έναρξη ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου. Με πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες, η λειτουργία ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη. Με δεδομένη την άνοδο της παγκόσμιας πανδημίας, οι εξειδικευμένοι έμποροι λιανικής πρέπει να ενισχύσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο για να διατηρήσουν την επιχείρηση σε λειτουργία. Ωστόσο, είναι δύσκολο να επιτευχθεί ο σωστός συγχρονισμός μεταξύ του φυσικού καταστήματος και του ηλεκτρονικού καταστήματος. Μόλις το ηλεκτρονικό κατάστημα αρχίσει να φέρνει επιχειρήσεις, ο χειρισμός των δεδομένων θα γίνει δύσκολος με τον καιρό. Η μη αυτόματη παρακολούθηση των δεδομένων θα έχει τις δικές της συνέπειες, όπως σφάλματα κατά την εισαγωγή δεδομένων, υπερπώληση, εσφαλμένη εμφάνιση πληροφοριών κ.λπ. Επομένως, στην εποχή τόσο των καταστημάτων εκτός σύνδεσης όσο και των ηλεκτρονικών καταστημάτων, είναι σημαντικό να γίνεται αποτελεσματική διαχείριση των δεδομένων.

Ας διερευνήσουμε τη σημασία του Ενσωμάτωση ηλεκτρονικού εμπορίου Quickbooks σε κατάστημα Shopify και τα οφέλη του κατά την περίοδο του COVID-19.

Κατανόηση της ενσωμάτωσης ηλεκτρονικού εμπορίου Quickbooks

Η ενσωμάτωση του Quickbooks POS με ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σημαίνει την ενοποίηση του Quickbooks POS (σημείο πώλησης) με καλάθια αγορών και αγορές ηλεκτρονικού εμπορίου. Με την ενσωμάτωση του Quickbooks POS με οποιαδήποτε πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, ας υποθέσουμε ότι το κατάστημα Shopify, τα σφάλματα στη διαχείριση δεδομένων θα μειωθούν δραστικά. Με τα Quickbooks, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν να απαλλάξουν την ταλαιπωρία της παρακολούθησης των δεδομένων αποθέματός τους σε κάθε βήμα, μετά από κάθε πώληση που πραγματοποιούν. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα χαμηλότερο λειτουργικό κόστος, καλύτερες λειτουργίες και εξαιρετική εμπειρία πελάτη.

Quickbooks POS με Shopify | Αξιοσημείωτα Οφέλη

Η διαχείριση καταστημάτων Ιστού μπορεί να είναι χρονοβόρα και δύσκολη, και είναι περισσότερο όταν εργάζεστε τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός σύνδεσης. Ως εκ τούτου, ο αυτοματισμός είναι απαραίτητος για την εκτέλεση εργασιών με αποτελεσματικό και οργανωμένο τρόπο. Ο αυτοματισμός μπορεί επίσης να είναι το κλειδί για τη μείωση των σφαλμάτων στη διαδικασία εισαγωγής δεδομένων. Ένα κατάλληλο εργαλείο για τη διευκόλυνση της διαδικασίας διαχείρισης είναι το Quickbooks POS. Μπορεί να βοηθήσει στην εύκολη συντήρηση των δεδομένων σε όλα τα κανάλια πωλήσεων. Μέσω αυτής της αυτοματοποίησης, η διαχείριση αποθεμάτων γίνεται σε πραγματικό χρόνο και η εμπειρία αγορών των πελατών βελτιώνεται σημαντικά.

Τα δεδομένα που εισάγονται από το Shopify στα Quickbooks είναι κρίσιμα και πρέπει να γίνονται με ακρίβεια για να αποφευχθούν τυχόν απώλειες. Γίνεται ακόμα πιο εύκολο για τους λιανοπωλητές αν διαθέτουν μια πλατφόρμα που βασίζεται σε σύννεφο που μπορεί να μεταφέρει απρόσκοπτα δεδομένα στα Quickbooks, είτε από το Shopify είτε από ένα φυσικό κατάστημα. Οτι σύστημα που βασίζεται σε σύννεφο μπορεί να λειτουργήσει ως ενδιάμεσο λογισμικό που διευκολύνει την ενοποίηση του ηλεκτρονικού εμπορίου μεταξύ του Quickbooks Point of Sales (PoS) και διαφόρων διαδικτυακών καναλιών, όπως Shopify, Amazon, eBay κ.λπ. Η πλατφόρμα σάς δίνει τη δυνατότητα να επεκταθείτε πέρα ​​από τα όρια των φυσικών σας καταστημάτων, καθώς επιτρέπει την εύκολη διαχείριση πλατφορμών απογραφής και ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πώς ο COVID-19 κάνει τους λιανοπωλητές να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

Όπως όλοι γνωρίζουμε η πανδημία που έχει κυριεύσει ολόκληρο τον κόσμο έχει αλλάξει τον τρόπο που ζουν οι άνθρωποι τη ζωή τους. Τα πρωτόκολλα της κοινωνικής απόστασης, του lockdown, της μαζικής καραντίνας παίζουν όλα κρίσιμο ρόλο στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί/θα λειτουργεί τώρα η επιχείρηση. Την εποχή που οι άνθρωποι ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στα τηλέφωνά τους αντί να συναντιούνται προσωπικά, οι επιχειρήσεις λιανικής κοιτάζουν επίμονα μια τεράστια αλλαγή. Η συμπεριφορά των καταναλωτών δεν θα είναι η ίδια μετά την COVID-19 όπως λένε οι ειδικοί. Ως εκ τούτου, οι έμποροι λιανικής πρέπει να αναζητούν προληπτικά τρόπους για να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους ζωντανές. Η δημιουργία μιας διαδικτυακής παρουσίας είναι η ανάγκη της ώρας και είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο να το κάνεις αποτελεσματικά.

Η έναρξη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος στο Shopify είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Καθώς είναι μια πλατφόρμα πλούσια σε χαρακτηριστικά, οι έμποροι λιανικής μπορούν να κάνουν το κατάστημά τους φιλικό προς τον πελάτη και να δραστηριοποιούνται. Τώρα, η αποθήκη θα είναι ίδια για το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου και το κατάστημά σας, επομένως είναι σημαντικό να διατηρείτε τα δεδομένα αποθέματος συγχρονισμένα και στα δύο κανάλια πωλήσεων. Όταν οι έμποροι λιανικής το κάνουν, θα μπορούν να προσφέρουν κορυφαίες εμπειρίες πελατών, καθώς οι αγοραστές θα έχουν ξεκάθαρη ιδέα για τα διαθέσιμα προϊόντα και θα μπορούν να συναλλάσσονται μαζί σας ανάλογα. Το Quickbooks POS μπορεί να βοηθήσει πολύ, καθώς διασφαλίζει ότι όλα τα δεδομένα είναι ενημερωμένα και χωρίς σφάλματα.

Κατά τη διάρκεια του COVID-19, οι επιχειρήσεις θέλουν να αναπτύξουν νέες τεχνικές για να διατηρήσουν τους πελάτες τους και οι έμποροι λιανικής πρέπει επίσης να ακολουθήσουν το παράδειγμα για να συνεχίσουν την παράσταση. Δεν θα πρέπει να αισθάνονται παρίες λόγω της πανδημίας, αλλά πρέπει να εφαρμόσουν νέους τρόπους για να εκπληρώσουν τις ανάγκες των πελατών τους.

Ενσωμάτωση Quickbooks POS με το Shopify

Η δημιουργία σύνδεσης μεταξύ Shopify και Quickbooks POS μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα για τους λιανοπωλητές. Moreso, εάν υπάρχει μια πλατφόρμα που βασίζεται σε σύννεφο που θα κάνει αμφίδρομο συγχρονισμό μεταξύ των δύο. Ακολουθούν τα πλεονεκτήματα:

  • Οι πληροφορίες καταλόγου προϊόντων ενημερώνονται αυτόματα στο κατάστημα Shopify από το Quickbooks
  • Η τιμολόγηση και οι πιο πρόσφατες πληροφορίες αποθέματος ενημερώνονται αυτόματα στο web store από το Quickbooks
  • Η διπλοτυπία και άλλα σφάλματα εξαλείφονται από την εισαγωγή δεδομένων
  • Οι παραγγελίες καταστημάτων Ιστού μεταφορτώνονται αυτόματα στο Quickbooks POS για εκπλήρωση και καταγραφή
  • Πολλά καταστήματα λιανικής μπορούν εύκολα να συνδεθούν στο κατάστημα Shopify μέσω του Quickbooks POS

Λόγω αυτών των πλεονεκτημάτων, είναι σημαντικό να έχετε μια ενσωμάτωση ηλεκτρονικού εμπορίου POS για το κατάστημά σας web, είτε πρόκειται για Shopify είτε σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα.

Τυλίγοντας

Ο COVID-19 έχει επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο ζουν οι άνθρωποι και η αλλαγή θα παραμείνει μαζί μας για πολύ καιρό τώρα. Οι έμποροι λιανικής πρέπει να προσαρμοστούν γρήγορα σε αυτές τις αλλαγές και να κάνουν μια κίνηση για να διατηρήσουν την επιχείρησή τους σε λειτουργία. Το εργαλείο που βασίζεται σε σύννεφο για την ενσωμάτωση ηλεκτρονικού εμπορίου POS μπορεί να είναι μια καλή προσπάθεια για εξειδικευμένους λιανοπωλητές.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply