Ποιο είναι καλύτερο για εσάς

0
Ποιο είναι καλύτερο για εσάς

Η επιλογή ενός τηλεφωνικού προγράμματος ακολουθεί μια απλή αξιολόγηση των αναγκών επικοινωνίας σας και του διαθέσιμου προϋπολογισμού για την υποστήριξη των υπηρεσιών. Μπορεί να περιλαμβάνει την εξέταση του περιεχομένου του πακέτου, συμπεριλαμβανομένων των λεπτών του χρόνου ομιλίας, του κειμένου και των δεδομένων.

Εάν εσείς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα ζείτε στο εξωτερικό και τηλεφωνείτε συχνά για να τα ελέγξετε, επιλέγοντας πακέτα διεθνή σχέδια κλήσεων θα είναι τέλειο. Ωστόσο, οι επιλογές διεθνούς τηλεφωνικού προγράμματος έχουν προκαθορισμένο κόστος επικοινωνίας που επισυνάπτεται από τον πάροχο υπηρεσιών. Πρέπει να συμφωνήσετε με τους όρους για να απολαύσετε την υπηρεσία.

Από την άλλη πλευρά, οι προσφορές προπληρωμένων προγραμμάτων προσφέρουν μια φθηνότερη εναλλακτική λύση στις ανάγκες επικοινωνίας σας και μπορεί να είναι οικονομικές όταν πραγματοποιείτε διασυνοριακές κλήσεις. Αν και η προσιτή υπηρεσία θα μπορούσε να σημαίνει συμβιβασμό της ποιότητας, πρέπει να πληρώσετε εκ των προτέρων για να απολαύσετε τις υπηρεσίες.

Αυτή η ανάρτηση θα τονίσει σημαντικά κριτήρια για την κατοχή διεθνών και προπληρωμένων τηλεφωνικών προγραμμάτων. Εσείς θα αποφασίσετε ποιο είναι καλύτερο για εσάς.

AdobeStock 417250193

1. Μηνιαίες πληρωμές

Οι όροι πληρωμής είναι ο παράγοντας διαφοροποίησης και στα δύο προγράμματα τηλεφώνου. Συνήθως, τα διεθνή προγράμματα τηλεφωνίας έχουν διετές συμβάσεις μεταξύ του παρόχου υπηρεσιών και των πελατών του. Θα λάβετε μια κίνηση λογαριασμού τηλεφώνου με τα στοιχεία κατανάλωσής σας στο τέλος του μήνα. Ωστόσο, θα πληρώνετε έναν μηνιαίο λογαριασμό που αποστέλλεται από την τηλεφωνική εταιρεία όπως συμφωνήθηκε κατά την εγγραφή σας.

Πληρώνετε προκαταβολικά ή στις αρχές του μήνα για προπληρωμένα προγράμματα, ανάλογα με τις υπηρεσίες σας. Εάν εξαντλήσετε τις δυνατότητες του προπληρωμένου πακέτου, θα πρέπει να συμπληρώσετε τον λογαριασμό του τηλεφώνου σας για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα προνόμια όπως τα προγράμματα απεριόριστων κλήσεων.

Με λίγα λόγια, τα διεθνή τηλεφωνικά προγράμματα επιτρέπουν την πρόσβαση σε υπηρεσίες και την αποστολή μηνιαίων λογαριασμών στη συνέχεια. Τα διεθνή προγράμματα τηλεφώνου έχουν σταθερό κόστος είτε καλέσετε είτε όχι, αλλά θα απολαύσετε προνόμια που διακόπτονται. Τα προπληρωμένα προγράμματα μπορεί να είναι φθηνά, αλλά με τις προκλήσεις της ανανέωσης μόλις τελειώσουν τα λεπτά, το κείμενο και τα δεδομένα.

2. Όροι και χαρακτηριστικά της σύμβασης

Τα διεθνή τηλεφωνικά σχέδια είναι δεσμευτικά και οι ρήτρες εξόδου μπορεί να είναι δύσκολες για εσάς οικονομικά. Οι εταιρείες τηλεφωνίας διασφαλίζουν ότι οι πελάτες υπογράφουν μια διετής συμφωνία και ο λογαριασμός σας υπόκειται στις συνδρομές σας. Μπορείτε να απολαμβάνετε κίνητρα όπως αναβαθμίσεις τηλεφώνου, αλλά με χρέωση που κατανέμεται στα σχέδια πληρωμής του συμβολαίου σας.

Για προπληρωμένα προγράμματα, όλα είναι εκ των προτέρων και μπορεί επίσης να είναι προκλητικά αν θέλετε αναβαθμίσεις. Πρέπει να αποφασίσετε ποιο πρόγραμμα τηλεφώνου είναι καλύτερο εξετάζοντας τις ανάγκες επικοινωνίας σας.

3. Θέματα Πιστωτικής Ιστορίας

Τα διεθνή προγράμματα τηλεφωνίας έχουν βασικές απαιτήσεις για να προσδιορίσετε εάν μπορείτε να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας όταν οφείλετε. Οι εταιρείες τηλεφωνίας έχουν παράδοση έλεγχος πιστωτικού ιστορικού να εγκρίνει το συμβόλαιό σας.

Εάν η πιστωτική σας βαθμολογία είναι χαμηλή, δεν θα έχετε άλλη επιλογή από το να συμβιβαστείτε με τις διαθέσιμες επιλογές προπληρωμένων προγραμμάτων. Επιπλέον, οι προπληρωμένες υπηρεσίες είναι ανοιχτές και απλές και δεν έχουν περιορισμούς εκτός από τις βασικές απαιτήσεις εγγραφής, όπως η προσωπική ταυτότητα.

4. Τέλη υπέρβασης

Οι χρεώσεις υπέρβασης προέρχονται από το ότι επιτρέπουν στο πρόγραμμα τηλεφώνου σας να υπερβαίνει τα όρια του πακέτου σας. Είναι ένα κίνητρο από εταιρείες τηλεφωνίας για διεθνή σχέδια πελατών που απαιτούν πειθαρχία για να διατηρηθούν. Διαφορετικά, θα συγκεντρώσετε έναν κολοσσιαίο λογαριασμό που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το πιστωτικό ιστορικό σας.

Τα προπληρωμένα προγράμματα θα σας περικόψουν όταν φτάσετε στο μέγιστο χρόνο ομιλίας, δεδομένα ή κείμενο. Ενσταλάζει την πειθαρχία να μιλάτε εντός των ορίων που έχετε ορίσει και βοηθά στη διαχείριση των λογαριασμών του τηλεφώνου σας, σε αντίθεση με τα προγράμματα απεριόριστων κλήσεων.

5. Προσαρμογή

Τα προπληρωμένα προγράμματα επιτρέπουν την προσαρμογή της υπηρεσίας εξετάζοντας τη μέση δαπάνη σας σε λογαριασμούς τηλεφώνου. Μπορείτε να αποφασίσετε να παραλείψετε ορισμένες υπηρεσίες καθώς συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε το πακέτο. Η ευελιξία του το καθιστά ιδανική επιλογή για τοπικές κλήσεις, μηνύματα κειμένου και περιήγηση στο τηλέφωνό σας.

Από την άλλη πλευρά, τα διεθνή σχέδια έχουν αρκετά προϊόντα που χρησιμοποιούν στρατηγικά οι εταιρείες τηλεφωνίας από χρήστες. Θα επιλέξετε προνόμια ανάλογα με την ικανότητά σας να πληρώσετε και θα συνάψετε σύμβαση για να απολαύσετε τις υπηρεσίες. Η προσαρμογή της συμφωνίας σας μπορεί να σημαίνει πρόσθετες πληρωμές στον μεταφορέα.

6. Περιορισμοί

Και τα δύο προγράμματα τηλεφώνου έχουν περιορισμούς που μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο χρήσης του τηλεφώνου σας. Εάν διαχειρίζεστε μια διεθνή επιχείρηση ή καλείτε συγγενείς σας στο εξωτερικό, θα έχετε απεριόριστες υπηρεσίες για διεθνή προγράμματα, αλλά με μηνιαίο κόστος για την αντιστάθμιση των τελών εξυπηρέτησης.

Η κλήση στο εξωτερικό σημαίνει ότι ξοδεύετε περισσότερα από όσα επιτρέπει το πακέτο σας για προπληρωμένα προγράμματα. Θα μειώσετε γρήγορα τα όριά σας και θα πρέπει να ζητήσετε επιπλέον επιδόματα με κόστος.

Τελικές σκέψεις

Η επιλογή των τηλεφωνικών σας προγραμμάτων εξαρτάται από τον τρόπο ζωής σας και την ικανότητά σας να πληρώνετε τους λογαριασμούς του τηλεφώνου σας όταν είναι ληξιπρόθεσμοι. Οι εταιρείες τηλεφωνίας ή οι πάροχοι θα σας δίνουν πάντα ελκυστικά κίνητρα, γνωρίζοντας ότι θα αγνοήσετε το κόστος.

Οι επιλογές διεθνών τηλεφωνικών προγραμμάτων μπορεί να είναι κατάλληλες εάν πραγματοποιείτε κλήσεις στο εξωτερικό με οικογένεια ή επιχείρηση. Το Prepaid προσφέρει μια φθηνή λεωφόρο επικοινωνίας με διαχειρίσιμους όρους για τοπική χρήση, καθώς πληρώνετε προκαταβολικά για όλες τις υπηρεσίες των παρόχων σας. Έτσι, για να αποφασίσετε ποιο σχέδιο είναι καλύτερο θα απαιτήσει μια διεξοδική αξιολόγηση των αναγκών του τηλεφώνου σας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply