Κόλπα WhatsApp: Πώς να κάνετε σίγαση των ειδοποιήσεων αναφοράς στο WhatsApp;

0
Κόλπα WhatsApp: Πώς να κάνετε σίγαση των ειδοποιήσεων αναφοράς στο WhatsApp;

ΕΥΚΟΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΓΑΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ METION ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ WHATSAPP

Το WhatsApp είναι μέχρι στιγμής μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων. Η εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που ανήκει στο Facebook είναι η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για τους περισσότερους ανθρώπους. Αν και είναι μια δημοφιλής εφαρμογή και έχει πολλές δυνατότητες, αλλά είναι επιρρεπής σε ορισμένα μικρά ζητήματα που μπορεί να ενοχλήσουν τους χρήστες.

Πώς να κάνετε σίγαση των ειδοποιήσεων αναφοράς στο WhatsApp

Ένα από αυτά είναι ειδοποιήσεις από ομάδες και συνομιλίες WhatsApp που σας αναφέρουν σε αυτές. Μπορεί να χρησιμοποιείτε το Whatsapp για επίσημους σκοπούς και πολλές πληροφορίες κοινοποιούνται σε αυτό, γεγονός που καθιστά αδύνατη την πλήρη σίγαση της εφαρμογής. Αλλά ο καθένας από εμάς είναι σε μία ή δύο ομάδες που δεν προσφέρουν πολλά γόνιμα πράγματα. Αλλά δεν θέλουμε να τα αφήσουμε, αυτό καθιστά πολύ χρήσιμη τη σίγαση συγκεκριμένων συνομιλιών και ομάδων. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη στο WhatsApp από τον περασμένο Οκτώβριο. Αλλά αυτό δεν σταματά τις ειδοποιήσεις όταν κάποιος σας αναφέρει σε μια συνομιλία ή απαντά στα μηνύματά σας. Για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα, έχουμε αυτό το άρθρο με θέμα “Πώς να κάνετε σίγαση των ειδοποιήσεων αναφοράς στο WhatsApp;

Πώς να κάνετε σίγαση των ειδοποιήσεων στο WhatsApp Messenger

Ας δούμε πρώτα την άμεση μέθοδο για τη σίγαση μιας συνομιλίας ή μιας ομαδικής ειδοποίησης στο WhatsApp Messenger. Αυτό είναι αρκετά εύκολο και μπορεί να το έχετε χρησιμοποιήσει μία ή περισσότερες φορές στο WhatsApp. Ακολουθηστε αυτά τα εύκολα βήματα για να Σίγαση ειδοποιήσεων στο WhatsApp:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp messenger και μεταβείτε στη συνομιλία ή την ομάδα που θέλετε να κάνετε σίγαση.
  2. Στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου συνομιλίας, επιλέξτε την επιλογή Περισσότερα.
  3. Επίλεξε το Επιλογή Σίγασης Ειδοποίησης
  4. Επιλέξτε από την επιλογή για σίγαση των ειδοποιήσεων
  5. Αυτό θα κάνει σίγαση των ειδοποιήσεων για τη συγκεκριμένη ομάδα ή συνομιλία.

Αλλά ένα πράγμα που είναι απρόσβλητο σε αυτή τη σίγαση της ειδοποίησης είναι αναφορές συνομιλίας και απαντήσεις σε μηνύματα. Η ειδοποίηση και για τα δύο θα εξακολουθεί να εμφανίζεται στην οθόνη. Εάν τέτοιες ειδοποιήσεις σας ενοχλούν και υπάρχουν άτομα στις ομάδες που αναφέρουν ή απαντούν πολύ στα μηνύματά σας. Και θέλετε αυτές οι ειδοποιήσεις να σας αποσπούν την προσοχή από την εργασία σας

Εάν αποσπάτε πολύ την προσοχή σας ενώ εργάζεστε, αυτό το άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει.. Πώς να μην αποσπαστείτε στην εργασία

Πώς να κάνετε σίγαση των ειδοποιήσεων αναφοράς στο WhatsApp

Ακολουθώντας αυτά τα εύκολα βήματα, μπορείτε να κάνετε σίγαση των ειδοποιήσεων αναφοράς στα μηνύματα WhatsApp και να παραμείνετε συγκεντρωμένοι αποφεύγοντας να σας αναφέρουν συνεχώς άτομα σε ομαδικές συνομιλίες.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp messenger και μεταβείτε στην ομαδική συνομιλία που θέλετε να κάνετε σίγαση.
  2. Τώρα, μεταβείτε στο προφίλ του χρήστη από την ομάδα που σας αναφέρει ή σας προσθέτει ετικέτες στην ομάδα συχνά από τη λίστα χρηστών της ομάδας.
  3. Πατήστε στο όνομα και, στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω, εδώ θα δείτε Σίγαση ειδοποιήσεων απόψεις, πατήστε σε αυτό για να το ενεργοποιήσετε και σίγαση των ειδοποιήσεων από αυτό το άτομο.
    Σημείωση: Αυτό θα κάνει σίγαση όλων των ειδοποιήσεων από τον χρήστη, ακόμη και τα προσωπικά μηνύματα συνομιλίας μαζί με τα μηνύματα ομαδικής συνομιλίας.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποφύγετε όλες τις ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις metion στις ομάδες Whatsapp. Εάν βρίσκετε χρήσιμο αυτό το άρθρο σχετικά με τις ειδοποιήσεις σίγασης, μοιραστείτε το με τους φίλους και την οικογένειά σας. Επίσης, σχολιάστε οποιοδήποτε άλλο κόλπο αν θέλετε να το δείτε να λειτουργεί.

Αν θέλετε να δείτε περισσότερα Τρόποι για τα κόλπα στο Whatsapp ή στο WhatsApp, δείτε το δικό μας WhatsApp Ενότητα.

Επίσης, μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Instagram και στο Facebook για να λαμβάνετε ενημερώσεις για Νέα πράγματα που συμβαίνουν στον ψηφιακό κόσμο.

Youtube | Ίνσταγκραμ | Facebook

Σχετικά Άρθρα

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply