Καλύτερος υπολογιστής γραφημάτων 2022 | TechnoBuffalo

0
Καλύτερος υπολογιστής γραφημάτων 2022 | TechnoBuffalo

Πηγή: Jennifer Locke / TechnoBuffalo

Καλύτερος
αριθμομηχανή γραφικών
TechnoBuffalo
2022

Όταν πρόκειται να σχεδιάσετε τις εξισώσεις σας, η σωστή αριθμομηχανή γραφημάτων είναι σίγουρα χρήσιμη. Ο τέλειος βοηθός μαθηματικών, αυτό το απαραίτητο εργαλείο είναι απαραίτητο όταν πρόκειται για τριγωνομετρία, λογισμό και άλλα παρόμοια. Γενικά, οι αριθμομηχανές γραφημάτων προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών. Όμως, η μία αριθμομηχανή που μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματά σας είναι η Υπολογιστής γραφημάτων Texas Instruments TI-84 Plus. Αυτή η αριθμομηχανή μπορεί να εκτελέσει έως και δέκα λειτουργίες γραφικής παράστασης ταυτόχρονα και είναι προφορτωμένη με 12 εφαρμογές. Επομένως, είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί η τιμή αυτής της αριθμομηχανής.

Καλύτερη συνολική: Texas Instruments TI-84 Plus αριθμομηχανή γραφημάτων

Υπολογιστής γραφημάτων TI-84 Plus

Πηγή: Samuel Tolbert / TechnoBuffalo

Οι μαθηματικοί χαίρονται! Αυτή η αριθμομηχανή γραφικών έχει όλες τις σωστές λειτουργίες. Αυτό το μοντέλο έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή σας εύκολη με την ικανότητά του να ορίζει, να αποθηκεύει, να γραφεί και να αναλύει δέκα διαφορετικές λειτουργίες ταυτόχρονα. Όχι μόνο είναι ένα εξαιρετικό multi-tasker, αλλά αυτή η αριθμομηχανή διαθέτει επίσης επτά διαφορετικά στυλ γραφημάτων. Έτσι, είναι παιχνιδάκι να ξεχωρίζεις ένα γράφημα από το επόμενο. Οι προηγμένες λειτουργίες είναι επίσης εύκολη στην πρόσβαση μέσω των αναπτυσσόμενων μενού οθόνης. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, αυτό το τεχνολογικό θαύμα ενθαρρύνει τη συνδεσιμότητα. Με το καλώδιο συνδεσιμότητας TI που περιλαμβάνεται, αυτή η αριθμομηχανή μπορεί να επικοινωνεί με άλλα προϊόντα TI.

Ιδανική για το γυμνάσιο και όχι μόνο, αυτή η αριθμομηχανή είναι έτοιμη για την τάξη. Προφορτωμένη με 12 χρήσιμες εφαρμογές, αυτή η αριθμομηχανή δεν μπορεί παρά να σας διδάξει κάτι νέο. Αυτό το μοντέλο περιλαμβάνει επίσης τη λειτουργία MathPrint, ώστε οι μαθητές να μπορούν να εισάγουν φατρίες και εξισώσεις με σωστή σημείωση. Και, μπόνους, είναι εγκεκριμένο για τυποποιημένες δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων εξετάσεων PSAT, SAT, ACT και τεστ IB και AP.

Πλεονεκτήματα:

 • 12 προφορτωμένες εφαρμογές
 • 480 KB ROM/24 KB RAM
 • Λειτουργία MathPrint
 • Θήκη ολίσθησης
 • Εγκρίθηκε για εξετάσεις PSAT/SAT/ACT, τεστ IB και AP

Μειονεκτήματα:

 • Η μπαταρία δεν επαναφορτίζεται
 • Κόστος

Καλύτερο συνολικά


Υπολογιστής γραφημάτων TI-84 Plus

Υπολογιστής γραφημάτων Texas Instruments TI-84 Plus

Αυτή η υπερσύγχρονη αριθμομηχανή, εγκεκριμένη από εξετάσεις, προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες και εκπαιδευτικές εφαρμογές.

Καλύτερη επιλαχούσα: Texas Instruments TI-84 Plus CE αριθμομηχανή γραφημάτων

Ti-84

Πηγή: Amazon

Η λειτουργικότητα είναι το κλειδί όταν πρόκειται για αριθμομηχανές, και αυτό σίγουρα αθροίζει. Μια αναβάθμιση από το αγαπημένο μοντέλο του χρήστη, αυτό το κοντινό δευτερόλεπτο προσφέρει τις ίδιες χρήσιμες λειτουργίες με μερικές επιπλέον επιλογές. Με την πρώτη ματιά, αυτή η κομψή αριθμομηχανή γραφικών έχει ένα λεπτό, ελαφρύ προφίλ. Επίσης, η υψηλής ανάλυσης, έγχρωμη οθόνη με οπίσθιο φωτισμό είναι εύκολη στα μάτια. Χρωματικά κωδικοποιημένες εξισώσεις, γραφήματα και αντικείμενα προσθέτουν στη ζωντανή, ευανάγνωστη εμπειρία χρήστη. Επιπλέον, όσον αφορά το χρώμα, αυτό το μοντέλο έχει μια προσωπικότητα με πολλές εντυπωσιακές χρωματικές επιλογές για να διαλέξετε. Όσον αφορά την ευκολία, αυτή η αριθμομηχανή είναι εξοπλισμένη με επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Όπως και η προκάτοχός της, αυτή η έκδοση είναι επίσης σχεδιασμένη για την τάξη. Προεγκατεστημένο με χρήσιμες εφαρμογές, εικόνες και MathPrint, αυτή η αριθμομηχανή γραφημάτων δεν αγνοεί τα απαραίτητα. Και, είναι εγκεκριμένο για τυποποιημένες δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων εξετάσεων PSAT, SAT, ACT και τεστ IB και AP.

Πλεονεκτήματα:

 • Υψηλής ανάλυσης, έγχρωμη οθόνη με οπίσθιο φωτισμό
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία
 • 3 MB FLASH ROM/154 KB RAM
 • Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων
 • Προφορτωμένες εφαρμογές και εικόνες
 • Λειτουργία MathPrint
 • Εγκρίθηκε για εξετάσεις PSAT/SAT/ACT, τεστ IB και AP

Καλύτερος δεύτερος


Υπολογιστής γραφικών TI-84 Plus CE

Υπολογιστής γραφημάτων Texas Instruments TI-84 Plus CE

Πολύχρωμο και εκλεπτυσμένο

Αυτή η κομψή αριθμομηχανή με γραφήματα διαθέτει οθόνη υψηλής ανάλυσης και πολλές επιλογές χρωμάτων.

Καλύτερος αρχάριος: Texas Instruments TI-83 Plus αριθμομηχανή γραφημάτων

Υπολογιστής γραφημάτων TI-83 Plus

Πηγή: Jennifer Locke/TechnoBuffalo

Εάν η συνάρτηση είναι σημαντική, αλλά βρίσκεστε στην αρχή του ταξιδιού σας στα μαθηματικά, η Texas Instruments εξακολουθεί να σας καλύπτει. Προηγείται των πιο πρόσφατων μοντέλων, αυτό είναι εξίσου χρήσιμο. Με μια εύκολη διεπαφή γραφημάτων και απλή γλώσσα προγραμματισμού, αυτή η αριθμομηχανή θα σας κάνει να γράψετε γραφήματα σε ελάχιστο χρόνο. Επιπλέον, αυτό το μοντέλο μπορεί να αποθηκεύσει και να αναλύσει έως και δέκα πίνακες καθώς και αποθήκευση δεδομένων σε λίστες που περιέχουν έως και 999 στοιχεία ανά λίστα.

Όπως και τα μοντέλα TI-84, αυτή η αριθμομηχανή είναι εγκεκριμένη για τυποποιημένες δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων των εξετάσεων PSAT, SAT, ACT και δοκιμών IB και AP.

Πλεονεκτήματα:

 • 160 KB FLASH ROM/24 KB RAM
 • Λειτουργία MathPrint
 • Σκληρό κάλυμμα ολίσθησης
 • Εγκρίθηκε για εξετάσεις PSAT/SAT/ACT, τεστ IB και AP

Μειονεκτήματα:

 • Η μπαταρία δεν επαναφορτίζεται
 • Διαθέσιμα αναβαθμισμένα μοντέλα
 • Κόστος

Ο καλύτερος αρχάριος


Υπολογιστής γραφημάτων TI-83 Plus

Αριθμομηχανή γραφημάτων Texas Instruments TI-83 Plus

Βασική αριθμομηχανή πολλαπλών λειτουργιών

Σχεδιάστε εύκολα, αυτή η αξιόπιστη, φιλική προς το χρήστη αριθμομηχανή είναι ιδανική για αρχάριους.

Το καλύτερο φιλικό προς τον προϋπολογισμό: Casio fx-9750GII αριθμομηχανή γραφημάτων

Υπολογιστής γραφικών Casio fx-9750GII

Πηγή: Office Depot

Καλά νέα, αν ψάχνετε για έναν ποιοτικό υπολογιστή με γραφήματα σε λογική τιμή—δεν χρειάζεται να θυσιαστείτε με αυτό το μοντέλο. Σχεδιασμένο με οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης και μενού που βασίζεται σε εικονίδια, είναι εύκολο στη χρήση. Στη μακρά λίστα των διαθέσιμων συναρτήσεων, αυτή η αριθμομηχανή περιλαμβάνει το Δυναμικό Γράφημα, τη Δημιουργία Τυχαίων Αριθμών και τον Υπολογισμό Απόσβεσης. Εξοπλισμένο με διάρκεια μπαταρίας περίπου 200 ωρών, οι περιορισμοί για αυτό το εργαλείο είναι λίγοι. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αυτή η αριθμομηχανή γραφημάτων είναι κατασκευασμένη με συνδεσιμότητα USB για κοινή χρήση δεδομένων.

Αν το πάρετε αυτό στην τάξη, δεν θα απογοητευτείτε. Αυτή η αριθμομηχανή γραφημάτων είναι εγκεκριμένη για εισαγωγικές εξετάσεις κολλεγίων PSAT/NMSQT, SAT και ACT και τεστ AP.

Πλεονεκτήματα:

 • Χαμηλό κόστος
 • Οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης
 • 62 KB RAM
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας
 • Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων
 • Εγκρίθηκε για εισαγωγικές εξετάσεις κολλεγίων PSAT/NMSQT, SAT και ACT και τεστ AP

Μειονεκτήματα:

 • Η μπαταρία δεν επαναφορτίζεται
 • Η συσκευασία είναι δύσκολο να ανοίξει

Το καλύτερο φιλικό προς τον προϋπολογισμό


Υπολογιστής γραφικών Casio fx-9750GII

Υπολογιστής γραφικών Casio fx-9750GII

Συγχωρώντας το πορτοφόλι και όλες τις σωστές λειτουργίες

Είναι δυνατή η δημιουργία γραφημάτων χωρίς να σπάσετε τα χρήματα με αυτόν τον απλό, εύκολο στη χρήση αριθμομηχανή τραπεζικού λογαριασμού.

Καλύτερη οθόνη αφής: Υπολογιστής γραφικών HP Prime

Υπολογιστής HP Prime Graphing

Πηγή: Walmart

Με λεπτή σχεδίαση, αυτή η αριθμομηχανή γραφικών είναι ελαφριά αλλά βαριά για τα χαρακτηριστικά. Εξοπλισμένο με έγχρωμη οθόνη αφής και διεπαφή που βασίζεται σε εφαρμογές, η ανώτερη τεχνολογία αυτής της αριθμομηχανής είναι δύσκολο να αγνοηθεί. Μια προηγμένη οθόνη αφής επιτρέπει τη σχεδίαση ελεύθερης μορφής και τον χειρισμό για περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας χρήστη. Όσον αφορά αξιόλογες εφαρμογές, αυτό το μοντέλο προσφέρει ένα Σύστημα Άλγεβρας Υπολογιστών (CAS).

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το φορητό χέρι στην τάξη; Είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μαζί με πολλές λειτουργίες, αυτή η αριθμομηχανή γραφικών είναι ιδανική για εξετάσεις. Έχει εγκριθεί για χρήση στις εξετάσεις IB Diploma Program, PSAT/NMSQT, SAT, SAT Subject Tests in Mathematics και σε επιλεγμένες εξετάσεις AP.

Πλεονεκτήματα:

 • Οθόνη αφής
 • CAS (Computer Algebra System)
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία
 • Εξέταση προγράμματος IB Diploma, PSAT/NMSQT, SAT, SAT Subject Tests in Mathematics και επιλέξτε εξετάσεις AP

Η καλύτερη οθόνη αφής


Υπολογιστής HP Prime Graphing

Αριθμομηχανή γραφικών HP Prime

Εξελιγμένη οθόνη αφής

Αριθμομηχανή γραφικών με οθόνη αφής με λεπτή σχεδίαση και επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Καλύτερος οικονομικός επιλαχών: Casio fx-9860GII αριθμομηχανή γραφημάτων

Υπολογιστής γραφικών Casio fx-9860GII

Πηγή: Amazon

Εξαιρετικά γραφήματα με ακόμα καλύτερη τιμή, αυτή η ικανή αριθμομηχανή προσφέρει συναρπαστικές δυνατότητες για να καλύψει τις μαθηματικές σας ανάγκες. Σχεδιασμένο με οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό για εμπειρία προβολής υψηλής ευκρίνειας, παρέχει ένα ευδιάκριτο παράθυρο στους υπολογισμούς σας. Η διεπαφή δεν είναι κάτι που πρέπει επίσης να αγνοηθεί. ένα μενού που βασίζεται σε εικονίδια προσφέρει ευκολία στη διάταξη αυτής της αριθμομηχανής. Προσθέτοντας στη λίστα των θετικών, αυτή η αριθμομηχανή γραφημάτων περιλαμβάνει Δυναμική Γραφική παράσταση, Διπλό Γράφημα και Εμφάνιση Πίνακα, καθώς και μια ενσωματωμένη εφαρμογή υπολογιστικών φύλλων. Η συνδεσιμότητα είναι επίσης εύκολη. Αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με καλώδιο USB και καλώδιο μονάδας σε μονάδα για κοινή χρήση προγραμμάτων και δεδομένων.

Μην διστάσετε, μεταφέρετε αυτήν την απαραίτητη αριθμομηχανή στην τάξη. Αυτό το χρήσιμο μοντέλο έχει εγκριθεί για χρήση σε PSAT/NMSQT, SAT και ACT εισαγωγικές εξετάσεις κολεγίου και τεστ AP.

Πλεονεκτήματα:

 • Χαμηλό κόστος
 • 1,5 MB Flash ROM/62 KB RAM
 • 200 ώρες διάρκεια μπαταρίας
 • Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων
 • Εισαγωγικές εξετάσεις κολλεγίων PSAT/NMSQT, SAT και ACT και τεστ AP

Ο καλύτερος επιλαχόντας φιλικός προς τον προϋπολογισμό


Αριθμομηχανή Casio FX 9860gii

Casio fx-9860GII αριθμομηχανή γραφικών

Μια λογική τιμή

Εύκολη επιλογή και εύκολη στη χρήση, αυτή η αριθμομηχανή διαθέτει ευχάριστη οθόνη με οπίσθιο φωτισμό και διεπαφή που βασίζεται σε εικονίδια.

Συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλές επιλογές όσον αφορά τη δημιουργία γραφικών αριθμομηχανών, αλλά υπάρχει μόνο μία που τις ξεπερνά όλες. Η καλύτερη επιλογή για οποιονδήποτε μαθηματικό θα πρέπει να είναι ο τέλειος φιλικός προς το χρήστη συνδυασμός λειτουργιών και χαρακτηριστικών. Γι’ αυτό το Υπολογιστής γραφημάτων Texas Instruments TI-84 Plus είναι η καλύτερη συνολική επιλογή. Αυτή η βασική συσκευή πολλαπλών εργασιών έχει κατασκευαστεί για να ορίζει, να αποθηκεύει, να σχηματίζει γραφήματα και να αναλύει δέκα διαφορετικές λειτουργίες ταυτόχρονα και προσφέρει πολλαπλά στυλ γραφημάτων για να διατηρεί τους υπολογισμούς σας ευανάγνωστους και οργανωμένους.

Μην ξεχνάτε? αυτή η αριθμομηχανή είναι μια κουβέντα στην τάξη. 12 διαφορετικές εφαρμογές είναι έτοιμες να υποστηρίξουν τις μαθηματικές σας ανάγκες. Και δοκιμές; Είναι ο τέλειος βοηθός χειρός, με έγκριση για τυποποιημένες δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων των εξετάσεων PSAT, SAT, ACT και τεστ IB και AP.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

Στο TechnoBuffalo, προτείνουμε τα καλύτερα προϊόντα για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Ως ειδικοί επιμελητές, επιλέγουμε προϊόντα με βάση την ποιότητα και τη χρησιμότητα για να επηρεάσουν θετικά την καθημερινότητά σας, από το καλάθι μέχρι το κατώφλι. Παίρνουμε την ευθύνη μας στα σοβαρά — δοκιμάζουμε προϊόντα, διαβάζουμε κριτικές και αναζητούμε γνωστά καταστήματα για να διασφαλίσουμε ότι οι επιλογές μας αξίζουν τον χρόνο και τα χρήματά σας. Παρέχουμε λεπτομερείς επισκοπήσεις προϊόντων, εξισορροπώντας τις αντικειμενικές πληροφορίες με τις υποκειμενικές απόψεις, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη η καλύτερη επιλογή για το σπίτι και τον τρόπο ζωής σας.

Πιστώσεις — Η ομάδα που εργάστηκε σε αυτόν τον οδηγό

Συγγραφέας: Amy's Bio Photo

Έιμι Κασπρίσκι Λατρεύει τις λέξεις, συχνά οργανώνει χούφτες για να γράψει δημιουργικό περιεχόμενο για τους ιστότοπους του Future, όπως αυτός. Έχει πάνω από επτά χρόνια εμπειρίας στην επαγγελματική συγγραφή αντιγράφων, κυρίως στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, με ειδικότητες στο σπίτι, τη μόδα, την ομορφιά και την ψυχαγωγία. Θα πρέπει επίσης να σημειώσετε ότι αυτή η κυρία με γνώσεις ομιλίας ζει για τα λογοπαίγνια, την αλλοίωση και (φυσικά) το κόμμα της Οξφόρδης. Όταν δεν πληκτρολογεί πυρετωδώς, η Έιμι δίνει στον αγαπημένο της σκύλο και συγκάτοικο, Τέντι, όλα τα κατοικίδια.

Μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια για αγορές χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους μας. Μάθε περισσότερα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply