Θα πρέπει να ακολουθήσετε μια επαγγελματική καριέρα στο γκολφ;

1

Έχετε παρακολουθήσει ποτέ έναν παίκτη του γκολφ στην τηλεόραση και σκεφτήκατε, «μπορώ να κάνω καλύτερα από αυτό»; Δεν είναι ασυνήθιστο οι άνθρωποι να κοιτάζουν τους επαγγελματίες αθλητές και να πιστεύουν ότι μπορούν τουλάχιστον να αγωνιστούν στο επίπεδό τους.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό είναι είτε αυταπάτη είτε καθαρή άγνοια. Ωστόσο, εάν έχετε μια φυσική ικανότητα για γκολφ, την επιθυμία να βελτιωθείτε και είστε της κατάλληλης ηλικίας, σίγουρα δεν είναι αδύνατο για σας μια μέρα να το παλέψετε για ένα Masters Green Jacket ενάντια σε παίκτες όπως ο Rory McIlroy και ο Dustin. Τζόνσον.

Εάν δεν είστε σίγουροι αν αυτός είναι ο σωστός δρόμος στη ζωή, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να απαντήσετε στην ερώτηση: Πρέπει να ακολουθήσετε μια επαγγελματική καριέρα στο γκολφ;

Η σωστή ηλικία

Σε γενικές γραμμές, θα έπρεπε να έχετε αρχίσει να παίζετε γκολφ όσο το δυνατόν νωρίτερα και να έχετε αποκτήσει εμπειρία σε τουρνουά junior. Εντάξει, υπάρχει ένας μικρός αριθμός εξαιρέσεων στον κανόνα. Ο Larry Nelson, ένας τρεις φορές μεγάλος νικητής, ήταν 21 ετών όταν ασχολήθηκε με το άθλημα. YE Yang, ο οποίος νίκησε τον Τάιγκερ Γουντς για να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα PGA του 2009ξεκίνησε το γκολφ σε ηλικία 19 ετών.

Ωστόσο, οι προαναφερθέντες Tiger Woods, Rory McIlroy και Phil Mickelson άρχισαν να χτυπούν μπάλες του γκολφ ως νήπια.

Εξάσκηση, εξάσκηση, εξάσκηση

Για να γίνετε επαγγελματίας, θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να δωρίσετε τον απαραίτητο χρόνο και χρήματα για να το κάνετε πραγματικότητα. Αυτό συμβαίνει επειδή θα πρέπει να αφιερώσετε μεγάλο χρόνο για να μάθετε κάθε πτυχή του παιχνιδιού.

Η ρουτίνα εξάσκησής σας θα πρέπει να περιλαμβάνει επαρκή χρόνο για την τοποθέτηση και το συνολικό σύντομο παιχνίδι σας. Το χτύπημα σε νερά και πράσινα είναι μια από τις ευκολότερες πτυχές του παιχνιδιού και όσοι είναι ικανοί λιγότερο από 100 γιάρδες από την τρύπα τείνουν να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία.

Επιλεξιμότητα για υποτροφία γκολφ

Γνωρίζατε ότι ο Tiger Woods και ο Jordan Spieth χρησιμοποίησαν το αμερικανικό κολεγιακό σύστημα για να προετοιμαστούν για την περιοδεία PGA; Οπως και asmscholarships.com δείχνει, είναι πολύ λογικό να προχωρήσεις σε περαιτέρω εκπαίδευση με υποτροφία γκολφ. Μπορείτε να συμμετέχετε σε πολλά ερασιτεχνικά τουρνουά σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, παίζοντας σε ποιοτικά γήπεδα που χρησιμεύουν ως ένα εξαιρετικό γήπεδο προπόνησης.

Επιπλέον, εάν η καριέρα του γκολφ δεν εξελιχθεί όπως ελπίζατε, θα συνεχίσετε να έχετε μια κολεγιακή εκπαίδευση για να επιστρέψετε.

Πάλεψε για τη θέση σου

Όταν αισθάνεστε ότι βρίσκεστε στο σημείο όπου μπορείτε να παλέψετε για μια θέση σε μια επαγγελματική περιοδεία γκολφ, πρέπει να πάτε στο Q-School – γνωστό και ως το PGA Tour Qualifying Tournament. Αυτή η απαιτητική σειρά τουρνουά, που διεξάγεται σε τέσσερα στάδια, καθορίζει αν μπορείτε να συμμετάσχετε στο Nationwide Tour ή ακόμα και στο PGA Tour.

Παίξτε σε επαγγελματικά τουρνουά

Ακόμα κι αν δεν είστε επιτυχημένοι στην αρχική σας προσπάθεια στο Q-School, μην εγκαταλείπετε την ελπίδα σας. Υπάρχουν πολλά επαγγελματικά τουρνουά γκολφ διαθέσιμα σε περιοδείες δευτερεύουσας κατηγορίας. Παίζοντας σε αυτά τα τουρνουά, μπορείτε να αποκτήσετε την απαραίτητη εμπειρία και να αποκτήσετε χρηματικά έπαθλα που μπορούν να κρατήσουν ζωντανό το όνειρό σας για το γκολφ.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply