Η Sony ισχυρίζεται ότι οι κάμερες smartphone ενδέχεται να ξεπεράσουν τις DSLR έως το 2024

0
Η Sony ισχυρίζεται ότι οι κάμερες smartphone ενδέχεται να ξεπεράσουν τις DSLR έως το 2024

Η Sony έκανε πρόσφατα μια ενδιαφέρουσα και προοδευτική δήλωση. Terusi Shimizu, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Semiconductor Solutions είπε ότι «Κάμερες smartphone μπορεί να είναι σε θέση να ξεπεράσει τις αντανακλαστικές κάμερες με ένα φακό (DSLR) έως το 2024 όσον αφορά την ποιότητα εικόνας» κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επιχειρηματικής ενημέρωσης.

Θα προτιμούσατε να χρησιμοποιήσετε τη συστοιχία κάμερας στο smartphone σας για να απαθανατίσετε τις καλύτερες στιγμές στο χρόνο τραβώντας ένα στιγμιότυπο ή εγγράφοντας το σε βίντεο ή θα προτιμούσατε να χρησιμοποιήσετε μια εξειδικευμένη κάμερα SLR; Με την πρόοδο της φωτογραφίας smartphone, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πλέον άνετοι χρησιμοποιώντας τα τηλέφωνά τους για να τραβήξουν υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες ή οποιεσδήποτε άλλες εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα μπροστά τους.

Οι κάμερες smartphone σύντομα θα ξεπεράσουν τις φωτογραφικές μηχανές DSLR όσον αφορά την ποιότητα των εικόνων παραγωγής.

Σε μια έκθεση που δημοσιεύτηκε στο Nikkei Japan, η Shimizu ισχυρίζεται ότι «οι ακίνητες φωτογραφίες (από smartphone) θα ξεπεράσουν την ποιότητα εικόνας των καμερών με αντανακλαστικό μονού φακού (SLR) μέσα στα επόμενα λίγα χρόνια», πιθανώς σε δύο χρόνια.

Εάν συμβαίνει αυτό (δεν θα κρατήσουμε την αναπνοή μας), η Sony θα χρειαστεί να έχει έτοιμη πολλή από αυτήν την τεχνολογία τώρα και πιθανότατα θα σταματήσει να κατασκευάζει κάμερες το 2024, όταν η κάμερα θα γίνει ουσιαστικά απαρχαιωμένη.

Για την αναφορά σας, η Sony έχει ήδη κυκλοφορήσει το εκπληκτικό και ποιοτικό της τηλέφωνο με κάμερα Sony Xperia Pro-I.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply