Η Google κυκλοφορεί το Android 13 Beta 3 για τηλέφωνα Pixel

0
Η Google κυκλοφορεί το Android 13 Beta 3 για τηλέφωνα Pixel

Τα καλά νέα είναι ότι η προεπισκόπηση του Android 13 είναι διαθέσιμη για να το ζήσετε. Το Android 13 έρχεται με τις εκπληκτικές αναβαθμίσεις για τους χρήστες. Η Google έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα αφήσει τους χρήστες να το βιώσουν στο δικό τους Pixel 7 και Pixel 7 Pro.

Google,

Το Android 13 είναι η δέκατη τρίτη και επερχόμενη σημαντική έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android για κινητά, που αναπτύχθηκε από την Open Handset Alliance υπό την ηγεσία της Google. Τα πρώτα τηλέφωνα που θα κυκλοφορήσουν με Android 13 θα είναι τα Google Pixel 7 και 7 Pro

Τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσουν την ίδια ώρα (Ιούλιο και Αύγουστο) με την τελική ενημέρωση.

Η κυκλοφορία του Android 13 Beta 3 σηματοδοτεί τη σταθερότητα της πλατφόρμας, ένα σημαντικό ορόσημο για τους προγραμματιστές εφαρμογών, επειδή όλα τα API και οι συμπεριφορές λειτουργικών συστημάτων που σχετίζονται με εφαρμογές είναι πλέον οριστικές. Καθώς το Android 13 δεν είναι πιθανό να αλλάξει από τώρα μέχρι την τελική κυκλοφορία, οι περισσότεροι προγραμματιστές εφαρμογών θα θέλουν να αρχίσουν να εργάζονται για τη συμβατότητα των εφαρμογών τους το συντομότερο δυνατό.

Θα διατηρήσουν τις προτεραιότητές τους σχετικά με τη σταθερότητα και την ασφάλεια της πλατφόρμας, καθώς και άλλα χαρακτηριστικά που ισχύουν και για προγραμματιστές.

Αν πραγματικά ανυπομονείτε να δοκιμάσετε την έκδοση Android 13 Beta, μπορείτε σίγουρα να το ελέγξετε επίσημη ιστοσελίδα και να έχετε μια γρήγορη εμπειρία. Η Pixel προσφέρει τη διαδικασία εγγραφής στο πρόγραμμα beta. Εάν είστε χρήστης Pixel, τότε θα πληροίτε τις προϋποθέσεις για τη διαδικασία δοκιμής.

Καταλληλότητα για τη διαδικασία δοκιμής Android 13 Beta

Εάν έχετε συνδεθεί στον Λογαριασμό σας Google σε οποιεσδήποτε κατάλληλες συσκευές, θα εμφανιστούν σε αυτήν τη σελίδα.

Οποιαδήποτε συσκευή έχετε κρύψει στο Google Play δεν θα εμφανίζεται σε αυτήν τη σελίδα. Μπορείτε να ελέγξετε πηγαίνοντας στο play.google.com/settings.

Τηλέφωνα Android

  • Pixel 4
  • Pixel 4 XL
  • Pixel 4a
  • Pixel 4a (5G)
  • Pixel 5
  • Pixel 5a
  • Pixel 6
  • Pixel 6 Pro

Για να δείτε τους λογαριασμούς σας, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί. Το Android 13 beta είναι πλέον διαθέσιμο σε συσκευές από επιπλέον κατασκευαστές. Επίσκεψη android.com/beta για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο εγγραφής.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply