Γνώμη για την ασφάλεια των δεδομένων στο Νεπάλ

0
Γνώμη για την ασφάλεια των δεδομένων στο Νεπάλ

Καμία από τις εφημερίδες δεν ενδιαφέρεται για τη διαρροή δεδομένων eSewa; Αυτή είναι η δουλειά τους να διερευνήσουν αυτό το θέμα. Έχουν την εξουσία να κάνουν έρευνα και να το διερευνήσουν. Έχουν την εξουσία να ανακαλύψουν τι είναι σωστό και τι λάθος. Αλλά δεν αισθάνονται καν υπεύθυνοι για αυτά τα θέματα.

Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να δημοσιεύσουν κριτική smartwatch, κριτική για κινητά αυτό είναι.

तिम्रा छिमेकीहरु सत्रुहरुनै किन नहुन राम्राे कुरा सत्रुबाटपनि सिक्न पर्छ।।

Η Ινδία αποθαρρύνει τις περισσότερες από τις κινεζικές εφαρμογές επειδή θεώρησαν ότι κλέβουν δεδομένα και τα χρησιμοποιούν ενάντια στο σύστημα ασφαλείας τους ή κάτι τέτοιο. Πιστέψτε με, δεν ήταν αυτός ο παράγοντας που απέκλεισαν αυτές τις σχεδόν 180 εφαρμογές. Το έκαναν για να εκδικηθούν, ήθελαν να μειώσουν την οικονομία μέσω αυτών των εφαρμογών. Αλλά δεν μπορείτε να σταματήσετε την Κίνα.

Το ίδιο ερώτημα τίθεται εδώ, γιατί δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό; Γιατί δεν υπάρχει σύστημα επιβράβευσης σφαλμάτων; Γιατί δεν μπορούμε να αναπτύξουμε το δικό μας ασφαλές λογισμικό για εσωτερική διαχείριση; Γιατί δεν μπορούμε να αναπτύξουμε το δικό μας λειτουργικό σύστημα; Γιατί δεν μπορούμε να εισαγάγουμε ένα σύστημα επιβράβευσης σφαλμάτων;

Μερικές από τις ερωτήσεις είναι πολύ ανόητες αλλά αξίζει να ρωτηθούν.

Αλλά η κυβέρνηση θα πρέπει να διαθέσει προϋπολογισμό για την ITR&D όπου θα αναπτύξει ασφαλή συστήματα για τη χώρα και θα τα παρέχει δωρεάν στους πολίτες τους.

Η κυβέρνησή μας δεν γνωρίζει τη δύναμη των δεδομένων.

Τα μελλοντικά καύσιμα θα βασίζονται σε δεδομένα. Αλλά δεν ενδιαφέρονται για την προστασία των δεδομένων.

Ένας από τους φίλους μου έκανε μια ερευνητική εργασία σχετικά με το Market of Hackers ή Data in a Future ή κάτι σχετικό με εκείνη την δύο εβδομάδες πριν, όπου παρουσίασε ότι έχουμε αρκετούς ικανούς χάκερ στη χώρα μας / έχουμε μεγαλύτερη αγορά για Προγραμματισμό / Ethical Hacking. Αλλά ποιός νοιάζεται.

Το 2012 ο Ujwal Thapa προέβλεψε μερικά από τα φουτουριστικά πράγματα για τα επόμενα 15 χρόνια για το Νεπάλ.

27 το Σημείο – Η κυβέρνηση του Νεπάλ θα επιβάλει χρονομετρημένα περιστασιακά «Bandh» για να βελτιώσει την «οικογενειακή» ζωή ενός Νεπάλ που έχει υποφέρει λόγω εργασιομανίας.

17ο Σημείο – Κάθε Νεπαλέζος θα είναι online 24 ώρες την ημέρα μέσω μιας έξυπνης συσκευής (με τη μορφή φακού ματιών) που είναι 100 φορές πιο ισχυρή από το iPhone. Δεν τελειώνει ποτέ από μπαταρία.

20ο Σημείο – Η ιθαγένεια του Νεπάλ θα ληφθεί επίσης με βάση τη βάση του «αξιού» όχι απλώς με το να γεννηθείς εδώ.

21ο Σημείο – Το Νεπάλ θα εκλιπαρεί για λιγότερη βοήθεια και θα στείλει περισσότερη βοήθεια δίνοντας κυρίως «νερό».

12ο Σημείο – Οι διεθνείς γάμοι θα είναι κοινοί. «Μέσα στην κάστα σου» οι γάμοι θα είναι σπάνιοι. Και οι Νεπάλ θα παντρευτούν περισσότερους Κινέζους παρά Δυτικούς.

Προέβλεψε μερικά από τα πράγματα πολύ καλά και σαρκαστικά, αλλά δεν κατάφερε να επιλέξει σωστά τα χρόνια.

Τώρα επιτρέψτε μου να σας πω το γεγονός ότι ο μέσος όρος του λαού του Νεπάλ είναι 69 χρόνια, αλλά οι πολιτικοί θα έχουν ελαφρώς καλύτερα από 80 έως 86.

Τώρα δεν θα αφήσουν τον τόπο τους για τα επόμενα 20 με 30 χρόνια για να καταστρέψουν αυτή τη χώρα. Και πιστέψτε με, τώρα προβλέπω τον αριθμό του έτους που Ujwal Thapa απέτυχε, θα πάρει σχεδόν για πάντα αν ακολουθήσουμε την ίδια νοοτροπία όπως οι σημερινοί λαοί που κεντρίζουν την εξουσία. Άνθρωποι με προσανατολισμό στον νεποτισμό.

जन्मऽ डिप्रेसन लेउ र मर

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply