Αύξηση του πεδίου εφαρμογής του ηλεκτρονικού εμπορίου στο Ντουμπάι κατά τη φάση της καραντίνας

0
Αύξηση του πεδίου εφαρμογής του ηλεκτρονικού εμπορίου στο Ντουμπάι κατά τη φάση της καραντίνας

Με τις ολοένα αυξανόμενες προτιμήσεις των millennials και Gen-Z να κάνουν αγορές μέσω Διαδικτύου έχει αυξήσει το εύρος των επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου στο Ντουμπάι. Ως εκ τούτου, επιλέξαμε μερικά ισχυρά χαρακτηριστικά και λειτουργίες που είναι απαραίτητα σε όλες τις εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού για να αξιοποιήσουμε την επιχείρηση αγορών του Ντουμπάι.

Στη σύγχρονη εποχή, η γοητεία για τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου στο Ντουμπάι χαιρετίζεται να βρίσκεται στο αποκορύφωμά της, αυξάνοντας το εύρος των μεθόδων Ηλεκτρονικών αγορών. Έχει δώσει στους αγοραστές του Ντουμπάι και τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις έναν αξιόπιστο τρόπο να αγοράζουν βασικά αγαθά και ιδιόμορφα πράγματα με ένα πάτημα του smartphone τους είτε από περιφερειακές είτε από παγκόσμιες τοποθεσίες. Ως αποτέλεσμα, προκύπτουν πολλοί αγοραστές και λύσεις καραντίνας για τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, δημιουργώντας έτσι τις τάσεις για την προμήθεια αγαθών από ηλεκτρονικά καταστήματα αντί να φτάνουν σε καταστήματα.

Με αυτό το επίπεδο ευνοϊκότητας στις ενοποιήσεις αγορών και τεχνολογίας, το εύρος των επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου κάνει ραγδαία βήματα στη Μέση Ανατολή και στις χώρες της Βόρειας Αφρικής. Εδώ έχουμε τους 6 κορυφαίους λόγους που θα τους παρακινήσουν εταιρεία ψηφιακού μετασχηματισμού για τη δημιουργία αξιόπιστων τεχνολογικών λύσεων για την πανδημία του κορωνοϊού που θα μπορούσαν να βοηθήσουν το Ντουμπάι να γίνει η κινητήρια δύναμη για τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου:

  • Υψηλότερη ψηφιακή διείσδυση

Στο Ντουμπάι, η πλειονότητα των πελατών που κάνουν αγορές εξαρτώνται πολύ από τα ψηφιακά gadget και το βρίσκουν ανίκανο χωρίς αυτά. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου με τις λύσεις καραντίνας plug and play να γίνονται γρήγορα αναπόφευκτες. Επιπλέον, η διείσδυση των κινητών τηλεφώνων εκτινάσσεται επίσης σε υψηλό ρεκόρ έως και 210,9%, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. Με τη διαθεσιμότητα των πλατφορμών αγορών να συνδέονται απρόσκοπτα, έχει μάλλον ενισχύσει έξοχα την εθιμοτυπία αγορών στο διαδίκτυο και έχει αναπτύξει την εμπιστοσύνη μεταξύ των καταναλωτών της επωνυμίας.

Η πρωταρχική ύπαρξη των Digital Natives αυξάνεται μέρα με τη μέρα, καθιστώντας την μια από τις κρίσιμες πτυχές που διέπουν τη μακροζωία των διαδικτυακών αγορών κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού. Λαμβάνοντας υπόψη τη διασύνδεση που επικρατεί στους ψηφιακούς εγγενείς, οι επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου είναι καλά προετοιμασμένες να προσφέρουν κατ’ απαίτηση, σχεδόν στιγμιαίες λύσεις για τους προνομιούχους πελάτες τους.

Οι χρήστες smartphone βρίσκονται στα πρόθυρα να φτάσουν στο άπειρο στο Ντουμπάι και οι προτιμήσεις τους προκαλούν τη βασική αιτία για την εμφάνιση των κινητών πορτοφολιών στις πρακτικές ηλεκτρονικών αγορών. Ωστόσο, αυτό δεν είναι μοναδικό για τους αγοραστές, καθώς το Ντουμπάι είχε ήδη κατασκευάσει τοπικά πορτοφόλια με τις Etisalat, Beam και τοπικές τράπεζες. Προς το παρόν, οι αγοραστές μπορούν πλέον να κάνουν τις ηλεκτρονικές πληρωμές τους εύκολες απευθείας από το smartphone ή το smartwatch τους με τη βοήθεια ενός ψηφιακού πορτοφολιού.

Η πρόθεση της κυβέρνησης του Ντουμπάι είναι πολύ διατεθειμένη να φέρει μια κοινωνία χωρίς μετρητά να σπάσει όλα τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά στην παρουσίαση του Ψηφιακού Εμπορίου και των πληρωμών με πορτοφόλι για τους πολίτες της. Αυτό φαίνεται και από τις ενέργειες της κυβέρνησης να εισαγάγει ένα σύστημα προστασίας των μισθών που εφαρμόζεται συνήθως σε όλους. Επιπλέον, η άμεση πρόσβαση σε τεχνολογικές λύσεις καραντίνας στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου θα πρέπει σίγουρα να καθορίσει την κυβέρνηση του μέλλοντος τώρα.

Επί του παρόντος, περίπου το 70% των καταναλωτών μέχρι στιγμής εμπιστεύεται την εμπιστοσύνη και την πίστη απλώς πληρώνοντας τους ιδιοκτήτες καταστημάτων στον τρόπο ψηφιακών πληρωμών. Ουσιαστικά όλοι οι πάροχοι πληρωμών που ανήκουν στην επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου στο Ντουμπάι εργάζονται επιμελώς για τη βελτίωση της ασφάλειας των καρτών προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για κάθε ηλεκτρονική συναλλαγή που πραγματοποιεί ο πελάτης. Οι έμποροι, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οι έμποροι λιανικής το βρίσκουν μια βασική ευκαιρία να παρέχουν στους πελάτες ικανοποιητικές και ασφαλείς εμπειρίες αγορών.

  • Ανάπτυξη των προοπτικών ψηφιακών αγορών

Από την πλευρά του ψηφιακού εμπόρου, το μελλοντικό μέλλον των επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου στο Ντουμπάι θα ανθίσει εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού από εγχώριο και διεθνές επίπεδο προτύπων. Με τις συνεχείς εξελίξεις στον σχεδιασμό εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου, μόλις οι εταιρείες ψηφιακού μετασχηματισμού στο Ντουμπάι θα αποκτήσουν την παγκοσμίου φήμης εμπειρία αγορών που έχει δημιουργηθεί για τους millennial και Gen-Z πελάτες τους.

συμπέρασμα

Επί του παρόντος, οι millennials και οι υπάλληλοι γραφείου στο Ντουμπάι σκοπεύουν να κάνουν τις συνήθεις αγορές τους μέσω εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου και αυτό καθίσταται υποχρεωτικό για οποιονδήποτε Εταιρεία Ψηφιακού Μετασχηματισμού να εντοπίσει τους διάφορους τρόπους και μέσα για την επίτευξη λύσεων καραντίνας για τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Μαζί με το τεράστιο εύρος των επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, δεν θα πρέπει να υπάρχουν περισσότερες επιλογές πληρωμής χωρίς μετρητά για τους διαδικτυακούς αγοραστές με τους ψηφιακούς ντόπιους να αυξάνονται μέρα με τη μέρα γραμμικά.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply